STOP Discriminarilor - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

duminică, 1 martie 2015

STOP Discriminarilor

Indiferent de natie toti
avem loc sub soare

Ieri dupa cateva zile de pauza blogosferica, am reinceput activitatea si am mers alaturi de cativa prieteni blogosferici sa sustinem un eveniment "Zer0Discriminare" organizat de catre Asociatia Tineretului ONU Filiala Craiova impreuna cu Casa de Cultura Traian Demetrescu.
este ziua in care se celebreaza Ziua Zer0 Discriminare.
Au participat la eveniment si invitati din mai multe colturi ale lumii: America, Afganistan, Africa, Egipt si au vorbit atat despre discriminarea din Romania, dar si din tara lor.

Tema evenimentului a avut ca scop prezentarea "Cum sunt priviti musulmanii in Craiova", o traire spusa chiar de catre un tanar de origine musulmana. Un student roman a povestit despre cum a fost refuzat cand a incercat sa se angajeze la o companie, acestia l-au refuzat pe motiv ca are dizabilitati. 

Scopul evenimentului a fost acela de a informa publicul despre discriminarile, rasiale, religioase si a persoanelor cu dizabilitati, incercand sa se gaseasca o solutie la o astfel de problema.

Ce am invatat din aceasta experienta? Nimic nou doar mi-am clarificat cateva idei pe care le aveam in cap adica sa fiu tolerant cu cel de langa mine indiferent de natia lui, sunt capabil sa accept langa mine de la tigan pana la chinez, de la eschimosi pana la africani cu conditia sa ne putem intelege.

Nu cred ca nationalitatea, religia sau rasa il face pe om sa fie om, mai degraba cred ca cel care accepta langa el oameni de tot felul de la care are multe de invatat chiar despre locul din care provine, despre traditii si obiceiuri.




Bloggeri prezenti la eveniment:

Cydonia Sandra



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages