Hoinar prin viata - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

joi, 29 ianuarie 2015

Hoinar prin viata

Hoinar prin viata.

Viata este frumoasa daca o traiesti tu pe ea si nu ea pe tine.

Fericirea te mai patrunde si atunci cand vezi ceva minunat si te cuprinde o stare de teama sau de tristete. Nu m-asi bucura asa de tare, daca ceva frumos ar dainui vesnic sau poate ca m-asi bucura, dar privind cu raceala pentru ca nu asi mai simti acel moment unic de fericire, pentru ca voi sti ca acest lucru il voi vedea si altadata. Frumusetea clipei, intamplarilor trecatoare ce nu pot ramane neschimbate, le privesc cu compatimire nu doar cu bucurie. De cele mai multe ori momentele sunt minunate pentru ca dureaza foarte putin. Insa acest lucru nu este unul valabil pentru toate cate sunt. 
Daca doi oameni se iubesc sau leaga o prietenie, atunci este frumos pentru ca este menit sa dureze mult si sa nu se sfarseasca.
Chiar daca exista si ghinionul ca acestea sa se termine mai devreme sau mai tarziu, atunci cand faci un primul pas nu stai sa te gandesti la asa ceva si te bucuri de orice moment pe care il traiesti cu alesul/aleasa.
Cu cat patimile sunt mai frumoase, cu atat trebuie sa se stinga mai repede pentru a alina mai putin.
In legatura cu relatiile, fiecare pastreaza ce-i al lui doar pentru el, ne putand sa il mai aibe impreuna cu altcineva.
Si cand moare cineva se observa acest lucru. 
Se jelesc, se bocesc, poarta doliu o vreme, dupa care mortii cu mortii, vii cu vii asta e.
La urma, urmei viata are un rost, faptul ca unul e dusmanos si rau in loc sa fie bun si prietenos asta este valoarea lui.
Nu exista rautate, daca raul este la fel de bun ca si binele. Pentru ca atunci ne-am asemana precum animalele care traiesc in padure si isi urmeaza firea, neavand prin asta nici merit si nici vina.
Insa cu totii stim ca purtam vina pentru binele sau raul pe care il facem, pentru ca suntem constienti de ceea ce facem, astfel viata noastra nu este atat de desarta precum spun unii.
Viata noastra are rol, scop si sens si numai lipsa de capacitate de a intelege ii determina pe unii sa spuna ca totul este desertaciune.

In incheiere va invit alaturi de un coleg blogger, doctor in chimie, cercetator in chimia mediului, cantautor folk, redactor foreverfolk.com si co-fondator jazzculture.ro, la un concert extraordinar Primavara Hoinara.

Concertul va avea loc la Casa de Cultura Traian Demetrescu, din Craiova, in Salonul Medieval, la ora 18.00, intrarea este libera.

Marius Matache sau cum il mai stiu altii, Make, in 2015 porneste intr-un turneu muzical pentru a isi promova albumul intitulat Hoinar prin Piata Matache, in 11 orase din Romania, printre care se afla si Capitala Baniei, Craiova.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages