SOC:Costica Stefanescu s-a sinucis - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

marți, 20 august 2013

SOC:Costica Stefanescu s-a sinucis

   Marele fotbalist Costica Stefanescu s-a sinucis,la 62 de ani.


 Costica Stefanescu,fostul mare jucator al U.Craiova a fost internat la Spitalul Militar din Bucuresti,conform B1TV,acesta s-a aruncat de la balconul camerei unde era internat.


   Starea de sanatate a acestuia se agravase cand acesta a fost externat,la sfarsitul lunii.
  Stefanescu a ajuns sa fie hranit artificial din cauza bolii.
  Fostul coleg al lui Costica Stefan,Sandu Boc a oferit detalii cutremuratoare despre starea de sanatate a acestuia"Avea 35 de kilograme în ultima vreme. El se iubea foarte mult, probabil că n-a mai suportat chinurile prin care trecea dacă a luat decizia asta. A fost foarte optimist, credea că o să se facă bine, dar în ultimul timp îşi pierduse speranÅ£a", a mărturisit Boc la Fanatik Show, la DigiSport 1."

   Costica Stefanescu a fost unul dintre cei mai mari jucatori ai fotbalului romanesc si capitan al echipei Universitatea Craiova.
    Acesta a debutat in 1969 in tricoul Stelei cand avea numai 18ani.
    Fostul mare fundas al fotbalului romanesc a fost transferat dupa 4 ani la Universitatea Craiova,unde a evoluat timp de 13ani,unde a castigat 3 din cele 4 titluri cu Universitatea Craiova,plus alte patru cupe.Mai are in palmares inca o cupa castigata cu Steaua Bucuresti,66 de prezente in tricoul Romaniei,participand la Euro 1984.
   Si-a incheiat cariera la Brasov in 1988.
   Stefanescu a fost supra numit "Ministrul Apararii" si a facut parte din generatia "Craiova Maxima",a ajuns pana in semifinalele Cupei EFA si sferturile Cupei Campionilor Europeni.


sursa foto: gsp.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages