Sechestru pe averea lui Dinel - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

luni, 20 mai 2013

Sechestru pe averea lui Dinel

   Procurorii DNA au cerut si obtinut cererea de punere in sechestru asigurator pe bunurile si mobile ale lui Dinel Staicu,omul de afaceri pentru fraudarea companiei Trans Gaz Medias cu peste 11 milioane de euro.

   Dinel Nutu(ex. Staicu) a fost trimis in judecata in dosarul "Transgaz" in noiembrie 2007 ,insa pana acum magistratii nu au reusit sa dovedeasca vinovatia sau nevinovatia fostului sef SIF Oltenia.
   Alaturi de omul de afaceri craiovean Dinel Nutu,mai sunt judecati si Aurel Coconea-fost director al companiei Transgaz Medias,Teodor Volintiru,Popescu Carmen Ioana-fosta directoare economica a BDJ SA Craiova,Vlad Rebega - fost director al BDJ SA Craiova, Iulian si Tudorica Siclitaru, Vasile Naciu - fost director general la Asigurarea Natională Romana si Georgel - Adrian Bogza - fost administrator la Delta Telecom SA.

   Acestia sunt acuzati pentru sunt acuzati pentru complicitate la infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor publice ,cu consecinte deosebit de grave.
  Conform procurorilor DNA intre august 2000 si iulie 2001 Aurel Coconea-directorul TransGaz S.A. a incheiat,cu incalcarea normelor legale,14 conventii de plati cu cinci societati cu capital integral de stat.


mai multe pe www.gds.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages