Vezi ce i-a cerut un medic ginecolog unei tinere care nu a avut sa ii plateasca spaga pentru avort - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

miercuri, 17 aprilie 2013

Vezi ce i-a cerut un medic ginecolog unei tinere care nu a avut sa ii plateasca spaga pentru avort

 Un medic ginecolog a cerut unei tinere in varsta de 18 ani,500 lei pentru un avort.Pentru ca tanara nu a avut suma necesara pentru spaga,aceasta a fost trimisa de catre medicul ginecolog sa isi amaneteze bijuteriile.

 
 
 
 
 
   Procurorii doljeni l-au trimis in judecata pe medicul ginecolog Radu Nicon,medic ginecolog la Spitalul de Urgenta din Craiova,cercetat pentru luare de mita,dupa ce a trimis-o pe tanara sa isi amaneteze bijuteriile pentru a ii da spaga ceruta.
   Pentru ca tanara doljeanca a inceput sa aiba pierderi de sange in data de 25 februarie 2013,Larisa s-a prezentat la policlinica pentru un control,ocazie cu care a aflat ca avea un avort in curs.
   Ajunsa la Spitalul de Urgenta Craiova,unde medicul Nicon era de garda,tanara a fost consultata de o asistenta,dupa care aceasta a fost internata in salonul 713 al Clinicii Obstetrica-Ginecologie,diagnosticul fiind avort in curs de aproximativ 12 saptamani.Au mai urmat alta serie de analize,apoi tanara a fost chemata in cabinetul dr.Radu Nicon.
  
 
    Larisa le-a povestit procuroriilor doljeni,ca i s-a cerut 500lei pentru intreruperea de sarcina ,dar si ca investigatia o va face dupa ce isi va primii banii.
 
 
    Tanara i-a spus dr.Radu Nicon ca nu dispune de acesti bani si a incercat sa il sensibilizeze printr-o poveste.Doctorului nu i-a pasat de dificultatile financiare pe care tanara le avea si i-a spus"Ca el are timp sa astepte,cea care este in dificultate este pacienta".
 
   Procurorii doljeni nu au putut stabilii cine a venit cu propunerea bijuteriilor in urma cercetarii dr.Radu Nicon.
 
    Bijuteriile au fost bagate intr-un plic si puse in fisetul cabinetului urmand ca in urmatoarea zii tanara sa mearga cu ele pentru a le amaneta si sa faca rost de bani pentru spaga.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages