Irinel Coanda zis Charlie a fost arestat pentru ultraj - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

miercuri, 17 aprilie 2013

Irinel Coanda zis Charlie a fost arestat pentru ultraj

    Irinel Coanda este acuzat ca,in timpul altercatiei dintre jucatorii celor doua echipe de baschet,a lovit un politist local.

 
 
 Charlie presedintele Asociatie Suporterilor Olteni si liderul factiunii Sezione Ultra a fost arestat preventiv in data de 16.03.2013 pentru 20 de zile pus sub acuzatia de ultraj.Irinel Coanda este acuzat de Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Craiova,luni dupa terminarea meciului de baschet masculin SCM Craiova-Gaz Metan Medias ,care a avut loc in sala Polivalenta din Craiova a  lovit un agent al Politiei Locale din Craiova.
  Potivit jandarmilor au fost sesizati de catre un politist local ca in altercatia produsa la finalul partidei de baschet a fost lovit de catre un suporter craiovean.
  Dupa ce agentul de Politie l-a descris pe cel care l-a lovit a fost identificat ca fiind Irinel Coanda.
  Acesta a fost ridicat si dus la sectia de politie nr 1 din Craiova ,dupa care a fost prezentat unui procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Craiova.
  Dupa audieri Charlie a fost retinut pentru 24 de ore in baza unei ordonante trimise de catre procuror si dus in arestul IPJ Dolj.
Irinel Coanda a fost dus la Judecatoria Craiova cu propunere de arestare preventiva pentru comiterea infractiunii de ultraj, fapta pedepsita cu inchisoarea de la sase luni la sapte ani. Instanta a fost de acord cu propunerea procurorilor si a emis pe numele lui Charlie un mandat pentru 20 de zile.
Dupa finalul aceleiasi partide de baschet, jandarmii doljeni au mai constatat alte doua infractiuni. Este vorba de un dosar penal cu care s-a ales un tanar, de 17 ani, pentru că a rupt un scaun din sectorul J al Salii Polivalente. In celalalt caz, un craiovean, de 29 de ani, a intrat pe teren şi a lovit un jucator de la Gaz Metan Mediaş. Craioveanul este cercetat pentru patrundere fara drept pe suprafata de joc, insotita de acte de agresiune ori violenta fizica.
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages