EXIT-POLL USL ZDROBESTE PDL-UL IN CAPITALA - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

duminică, 10 iunie 2012

EXIT-POLL USL ZDROBESTE PDL-UL IN CAPITALA

    Sorin Oprescu a ramas in continuare primarul Bucurestiului,cu 65,8% din totalul voturilor potrivit CCSB,iar potrivit IRES 64,4%.Alaturi de acesta USL a castigat majoritatea primariilor de sector din Bucuresti.


  In sectorul 1 a iesit invingator Andrei Chiliman,primar care a iesit cu un scor de 74,1%.Sectorul 2 a fost castigat de Neculai Ontanu,cu 49% de voturi in timp ce contracandidatul sau Dragos Frumosu nu a primit decat 29%.

  Sectorul in care se face schimbarea edilului este sectorul 3,unde Robert Negoita,are un avans considerabil fata de primarul Liviu Negoita,USL obtinand un procentaj de 65%,iar candidatul PDL cu 35%.

  In sectorul 4 Cristian Piedone a obtinut cea mai clara victorie,invingand-o pe Sulfina Barbu cu un procentaj de 80%.Sectorul 5 a fost castigat de catre Marean Vanghelie,obtinand 56% din voturi.

   Nici sectorul 6 nu ramane mai prejos si se va schimba edilul,Rares Manescu,candidatul USL a fost creditat de catre exit-poll cu 50,6% voturi in timp ce candidatul PDL Cristian Poteras a primit doar 24,2%.

  Fostul premier Emil Boc este la acelasi scor cu candidatul USL,senatorul Marius Nicoara,ambii avand pana in acest moment 41%.


sursa: capital.ro



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages