RMA din nou in Banie? - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

vineri, 24 februarie 2012

RMA din nou in Banie?

   Autoritatiile din Banie poarta discutii cu oficialii organizatori ai celui mai important eveniment muzical din Romania-Romanian Music Awards.
“ÃŽmi doresc foarte mult să le readuc craiovenilor acest impresionant eveniment în PiaÈ›a Mihai Viteazul, care pune pe aceeaÈ™i scenă tot ce înseamnă mai bun în industria muzicală din România. Dacă în 2009 È™i 2010 am reuÈ™it să organizăm acest eveniment, pe care eu personal mi l-am dorit să rămână permanent în Craiova, anul trecut această tradiÈ›ie a fost întreruptă, pentru că încă nu revenisem în funcÈ›ie. ÃŽn scurt timp, sper să le dau craiovenilor o veste bună. Deocamdată suntem încă în discuÈ›ii, È™tiu că sunt multe oraÈ™e care își doresc acest festival È™i vreau să fac menÈ›iunea că nu vor fi cheltuiÈ›i bani de la bugetul local. Costurile vor fi suportate de organizator, noi punând la dispoziÈ›ie numai locaÈ›ia È™i serviciile pentru o bună organizare”, a declarat Antonie Solomon, primarul municipiului Craiova.



    Romainan Music Awards,un eveniment care a ajuns la cea de a 10a editie,reprezinta recunoasterea pentru munca artistilor,dar si pentru casele de productie,intr-un cuvant pentru toata industria muzicala.

    An de an cei mai buni artisti si melodiile cele mai bune intra in competitie la cele 14categorii la care pot fi votate.
   Anul trecut,in 2011,evenimentul a fost transmis live in 13tari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages