Festivalul marcilor Auchan - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

miercuri, 25 ianuarie 2012

Festivalul marcilor Auchan

   In perioada 25 ianuarie - 7 februarie magazinele Auchan te intampina in aleea centrala a magazinelor cu sute de produse marca proprie.

Daca esti in cautarea calitatii produselor de marca dar in acelasi timp a unor preturi mai bune, poti opta pentru produsele marca Auchan. Produsele economice Auchan sunt cele care iti ofera cele mai bune preturi la produsele de zi de zi iar daca vrei produse create special pentru copii, marca Rik&Rok vine in intampinarea ta si a copilului tau.

Te asteptam cu zeci de produse fabricate in Romania precum: inghetata, strudele, ulei de floarea soarelui, sunca Praga, muschi file, kaiser, carnati, crenvursti, conserve de carne, salam de vara, zacusca dar si cu specialitati din alte tari care vin sa aduca un « suflu nou » gamei déjà existente cum ar fi: ulei de masline, ulei aromatizat, ulei special pentru pizza, otet balsamic, conserve de porumb dulce, de fasole alba, rosie sau verde, de mazare cu morcov, de legume din Macedonia, de ton, file de sardine, file de macrou, pate de ficat, cuscus, orez de diferite soiuri, piure din spanac si cartofi, piure din cartofi si morcovi, sosuri din cele mai diverse si multe altele.

In plus, pentru cei mai gurmanzi dintre noi, suplimentam cu: alune, caju, fistic, chipsuri, praline, diverse sortimente de ciocolata, dulceata, compot, prajituri tiramisu, piscoturi, checuri, fursecuri, nectaruri, siropuri, bauturi carbogazoase si necarbogazoase, ice- tea etc.

Gama este completata de produsele pentru bebelusi si cele create special pentru copii, de o serie de produse de igiena si infrumusetare : geluri de dus, aparate de ras, deodorante, de produsele pentru curatenia casei si de mancarea pentru animale.

Te asteptam la Auchan sa descoperi o gama diversa de produse de calitate la preturi foarte bune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages