Festivalul National Studentesc Rock Folk Jazz - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

joi, 8 decembrie 2011

Festivalul National Studentesc Rock Folk Jazz


 Casa de Cultură a StudenÈ›ilor (CCS) din Craiova va găzdui, începând de mâine, 7 decembrie 2011, vreme de trei zile, cea de-a XIX-a ediÈ›ie (de această dată sub forma unui concurs) a Festivalului NaÈ›ional StudenÈ›esc “Rock, Jazz, Folk”, începând cu orele 19:00, în sala mare a CCS-ului. După nouă ani de “tăcere”, festivalul revine pe scena craioveană.
Acesta va debuta în seara zilei de miercuri, zi dedicată jazzului, în care vor concura artiști din Sibiu, Cluj-Napoca și Craiova. Un recital al trupelor Guilty Lemon și Basorelief vor încheia seara. Pe 8 decembrie, artiști ai genurilor folk și rock din Sibiu, Galați și Craiova vor fi urmați de recitalul celor de la Avatar și Vița de Vie. În ultima zi a festivalului, o altă seară competitivă a folk-ului și rock-ului va face deliciul oltenilor iubitori de muzică bună. Luna Amară și Colibri vor încheia seara muzicală, nu înainte de festivitatea de premiere.
Intrarea se va face fie pe baza carnetului de student, fie pe cea a invitațiilor (de două persoane), valabile pentru toate cele trei zile (7-8-9 decembrie). Acestea se pot procura de la Casa de Cultura a Studenților din Craiova.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages