Asigurari Sanatate Obligatorii - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

marți, 8 noiembrie 2011

Asigurari Sanatate Obligatorii

     Asigurariile de sanatate obligatorii s-ar parea sa intre mai repede in vigoare...data preconizata de majoritatea fiind undeva in martie 2012,dar dupa cum preseaza FMI-ul la Guvernul Boc s-ar parea sa se inceapa din ianuarie 2012.
    Ce inseamna asigurarea de sanatate obligatorie?


   Acel fond care pana acum mergea catre CNAS de 5,5% se vor redirectiona catre un fond de asigurare privat,exact acelasi sistem ca cel al pensiilor private din 2007,cand s-a renuntat la fondul de stat de pensii la unul privat.
  Cei cu varsta intre 18-35 ani fiind obligati prin lege sa adopte la un fond de pensie privat,iar cei cu varsta intre 35-45 ani avand posibilitatea obtionala.


  Dece este mai bine un fond privat decat unul de stat?


  In primul rand ai control asupra baniilor tai indiferent de tipul de asigurare fie asigurare de sanatate fie pensie privata,practic iti vezi banii cum "muncesc".
  Pe cand intr-un sistem de stat e chiar de stat...pe langa faptul ca ti-se iau bani pentru asigurare de care nu te folosesti,iar cand ai necazul sa ajungi la o consultare,pe langa faptul ca medicul ala isi ia niste bani de la CNAS trebuie sa ii mai pui ceva si in buzunar altfel nu merge treaba.
  Spitalele zici ca sunt din filmele horror,actorii de acet gen de film ar avea succes garantat daca ar produce astfel de filme.
  
Vrei sa nu fii tratat ca pana acum de medici?
Vrei sa beneficiezi de o asigurare de sanatate nu de o numitio voi cum vreti?
Vrei sa mergi intr-un spital in care sa fii tratat ca un om nu ca un parazit?


Daca raspunsul la aceste intrebari este DA atunci alege un fond de asigurare privat.










    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages