Vărul uneia dintre victimele care au murit în urma accidentului provocat de Şerban Huidu susţine că a aflat despre nenorocire de la televizor. - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

luni, 17 octombrie 2011

Vărul uneia dintre victimele care au murit în urma accidentului provocat de Şerban Huidu susţine că a aflat despre nenorocire de la televizor.

    Verisorul femeii care a murit duminica in accidentul provocat de Serban Huidu a declarat pentru "Acces  Direct" ca familia victimei nu are nevoie de sprijin financiar.
     "Nimeni nu are nevoie de bani. Trebuie doar să se facă  dreptate. Am rămas consternat, deoarece era o mamă cu o fată deosebită, generoasă, era patroana unei firme. Ea se deplasa către Aeroportul Otopeni", a declarat bărbatul despre victimă.





Get Adobe Flash player



"Nici pomeneală, nu m-a sunat nimeni din familia lui Huidu. Cu atât mai mult cu cât fata a aflat de accident de la televizor", a mai spus acesta la "Acces Direct".
"Legea trebuie să învingă! De ieri se vorbeşte de «săracul Huidu», dar de oamenii aceia nu se întreabă nimeni! Cine au fost? Au avut familie?",  a declarat Podaru.
LookSexy.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages