Povestea vieţii lui Steve Jobs - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

joi, 6 octombrie 2011

Povestea vieţii lui Steve Jobs










  Omul care ne-a schimbat vieţile nu a pornit cu dreptul în viaţă. Părinţii săi, încă studenţi, au decis că nu îl pot creşte, aşa că l-au dat spre adopţie. Singura condiţie a mamei sale a fost ca părinţii adoptivi ai micuţului Steve să fie absolvenţi de facultate. Totul fusese aranjat pentru ca băieţelul să fie adoptat chiar de la naştere de un avocat şi de soţia acestuia, însă cuplul s-a hotărât în ultimul moment că vrea, de fapt, o fetiţă.

După 35 de ani în care a revoluţionat modul în care navigăm pe internet şi ascultăm muzică, Steve Jobs, fondatorul şi directorul general al companiei Apple, a murit. Supranumit „Michelangelo al erei digitale“, Steve Jobs a fost nevoit să predea ştafeta după mai bine de trei decenii de inovaţie, din cauza unei maladii cumplite.
 Cofondatorul companiei Apple, Steve Jobs, acum în vârstă de 56 de ani, şi-a dedicat întreaga existenţă îmbunătăţirii calităţii vieţii. Şi nu este deloc o afirmaţie prea puternică. Este greu să numeri câte industrii a schimbat Steve Jobs - a computerelor personale, a telefoanelor mobile, a muzicii, a furnizării de internet şi a cinematografiei. La fel de greu este să pui un preţ pe felul în care creaţiile lui Jobs ne-au uşurat sau înfrumuseţat viaţa. Şi asta doar la prima vedere. Pentru că şi-a făcut un scop din a fi mereu primul, toţi ceilalţi l-au copiat. Aşa că ideile sale se regăsesc într-o gamă mult mai largă de produse şi nu sunt limitate la aparatele care poartă logoul „mărului muşcat".....mai multe aici







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages