La mall: H&M din noiembrie, cinema de anul viitor - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

marți, 13 septembrie 2011

La mall: H&M din noiembrie, cinema de anul viitor


Toată lumea stă cu ochii pe dezvoltatorii mall-ului Electroputere Park. Dintre toate proiectele de până acum, acesta pare singurul care va fi inaugurat la data promisă, iar cei de la K&S Development au declarat recent că în noiembrie oltenii se vor bucura de primul centru comercial modern din oraş.
Mai mult decât atât, se pare că suprafaţa a fost extinsă cu 16000 de metri pătraţi, de la 55000 la 71000, graţie interesului ridicat al retailerilor, în prezent 92% din mall fiind închiriat.
Inditex a închiriat o suprafaţă de peste 3.500 metri pătraÅ£i (pentru magazine Zara, Bershka, Pull&Bear ÅŸi Stradivarius, n.r.) ÅŸi retailerul suedez H&M a contractat 1.600 metri pătraÅ£i în noul centru, alăturându-se unui mix deja consolidat de branduri internaÅ£ionale de modă”, se menÅ£ionează într-un comunicat.
Alte nume care au semnat recent contracte de închiriere sunt LC Waikiki (pe o suprafaţă de 950 mp), Douglas, Office Shoes, Killtec, Sensiblu, Gatta, Pet Center, cafeneaua Segafredo şi Elvila, un magazin de mobilă românesc, care va deschide o unitate de 3.000 metri pătraţi.
Acestea se adaugă altor retaileri care au semnat contractele de închiriere la începutul anului, Decathlon, C&A, New Yorker, Domo, Altex, Takko, Orsay, Deichmann, Leonardo, Diverta, Toyplex, Bata, Otter, Yves Rocher, Banca Transilvania, Zvon Cafe.
De asemenea, în cadrul proiectului va fi construit un hipermarket Auchan şi un magazin de bricolaj Leroy Merlin.
Un cinematograf multiplex ar putea fi inaugurat anul viitor, dezvoltatorii fiind momentan în discuţii pentru acesta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages