Cele mai controversate Videoclipuri din istoria muzicii - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

duminică, 11 septembrie 2011

Cele mai controversate Videoclipuri din istoria muzicii

Vezi care sunt videoclipurile care au scandalizat milioane de oameni de-a lungul timpului, intr-un top intocmit de oddee.com:
1. Closer - Nine Inch Nails (1994)
In ciuda versurilor cu o puternica tenta sexuala - melodia incepe cu "I wanna f*** you like an animal/ I wanna feel you from the inside"), "Closer" a devenit cel mai mare hit Nine Inch Nails la vremea respectiva. In videoclip apare o femeie goala cu o masca de crucifix, o maimuta legata pe cruce, un cap de porc invartindu-se intr-un aparat, diagrama unei vulve si alte minunatii asemenea. Clipul a fost numit opera de arta de catre Muzeul de Arta Moderna din New York.





2. Viorar Vel Til Loftarasa - Sigur Ros (2002)

Trupa este din Islanda si in videoclipul piesei prezinta un sarut dintre doi baieti minori. Unii spun ca protagonistii sarutului ar fi de fapt o fetita si un baietel - pentru ca niciun parinte nu ar fi acceptat ca propriul copil sa filmeze o astfel de scena. Asa ca artistii au cautat o fetita care sa semene cu un baiat - spun unele voci.

















3. Jeremy - Pearl Jam (1992)
Clipul spune povestea unui baiat care este hartuit constant de colegii lui de clasa si ignorat de proprii parinti. La sfarsit, copilul intra in clasa cu o arma si se sinucide. Inspirat dintr-un caz real, din pacate. MTV si VH1 au refuzat sa difuzeze videoclipul, pe care il puteti vedea aici.


4. Lemon Incest - Serge Gainsbourg (1984)
Daca vi se pare controversat ca un tata sa apara in pat cu fiica lui de 12 ani, atunci acest videoclip isi merita locul de pe aceasta lista. Tatal in cauza este chiar cantaretul, care se lasa filmat in pat alaturi de fata lui de 12 
ani, Charlotte.



5. (s)AINT - Marilyn Manson (2003)
Auto-mutilare, consum de droguri, sange, scene sado-maso - clipul a fost lansat demult, in 2003, dar unii inca mai au cosmaruri si acum dupa ce l-au vazut.


6. It's a beautiful day for cancer - Al Bino (2009)

Dintr-o simpla alunita de pe spatele unui barbat apare un monstru infricosator - cantecul lui Al Bino vorbeste despre stupiditatea persoanelor care se bronzeaza excesiv.

7. Smack My Bitch Up - The Prodigy (1997)
Nu doar titlul piesei, ci si versurile si videoclipul promoveaza violenta impotriva femeilor. Clipul a fost interzis de mai toate televiziunile, dar la insistentele publicului, cei de la MTV l-au difuzat, dar numai dupa miezul noptii si dupa un avertisment scris.

8. Like a Prayer - Madonna (1989)
Papa s-a suparat tare de tot dupa aparitia acestui videoclip al Madonnei. Dupa noile standarde de azi, insa, clipul nu mai pare atat de scandalos, desi prezinta scene de ardere a unor cruci, a Madonnei purtand stigma, apoi intretinand relatii sexuale cu un sfant. Dupa lansarea videoclipului, Pepsi a anulat o reclama in care aparea Madonna.



9. Call On Me - Eric Prydz (2004)
Un videoclip foarte controversat la vremea lui - arata mai multe femei imbracate sumar executand exercitii foarte sexy la sala de aerobic, spre deliciul singurului barbat aflat in incapere.


















10. The Thunder Rolls - Garth Brooks (1991)
Da, se pare ca pana si clipurile artistilor de muzica country pot starni controverse. In acest videoclip apare un sot abuziv si infidel, pe care sotia se razbuna omorandu-l. Simplu, dar scandalos.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages