Cum devin Rocker? - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

marți, 9 august 2011

Cum devin Rocker?

Pentru ca multi isi pun intrebarea cum sa fii un rocker am aici pentru voi cateva raspunsuri la intrebare


Trebuie sa iti placa intradevar rockul.dar daca tzie iti place asa de faishon ...
1. Bocancii. Clar, pe primul loc. Cu cat sunt mai grei (peste 4 kg fiecare e perfect) si mai acoperiti cu placute din metal, tinte, curele, cranii de fier si alte accesorii, cu atat statutul tau va fi mai observat de catre ceilalti. Nu uita, bocanciii se poarta si vara, si la 40 de grade, si pe plaja si, mai ales, cand intri in mare. Doar n-o sa renunti la maginea ta pentru un pic de caldura si apa acolo!

2. Tricoul negru cu nume de trupa pe el. Ai grija sa-l porti la orice concert, e reconfortant sa mergi la Therion si sa vezi ca cei de acolo au tricouri cu Sepultura, Metallica sau, da, da, da - cu Dimmu Borgir. Sigur si trupa se bucura sa vada ca-ti plac si altii, nu doar ei. Bineinteles, aici ar fi inevital bancul cu rockerul care face dus, dar ma abtin, ca-l stiti cu totii.

3. Parul lung. Foarte lung. La concerte, cel mai bine e sa te bagi in mijlocul multimii, unde e aglomeratia mai mare si sa dai din cap cu putere. Pe cine poate deranja un par atat de frumos, care le intra in nas sau li se lipeste de ochi?

4. Accesorii - cat mai multe! Daca se poate sa te ingropi sub cateva kilograme de lanturi, cranii atarnate la gat, curele cu cap de monstru, zale, bratari din piele impletite, tinte, neaparat tinte, poate sare cineva sa te muste de gat, e foarte bine. Cantitatea si greutatea primeaza.

5. Gestul de a canta la chitara - nu conteaza ca nu stii sa canti la chitara. Ideea principala e sa simulezi asta cu succes. Oriunde esti, misca-ti degetele ca si cand ai canta, toata lumea va deveni constienta de preferintele tale muzicale. Am mers in tren cu un rocker care tot drumul a facut numai asta. Partea amuzanta e ca a adormit si isi misca mainile si in somn, semn ca rockul bate biologia.

6. Atitudinea superioara - pentru ca nimeni nu asculta ce asculti tu. Toti sunt niste luzeri, muzica adevarata nu se mai face, dupa Purple, Stones si Zeppelin a murit totul. Daca totusi n-a murit, atunci cauta cele mai dure trupe, nu Manson, NIghtwish sau alti diletanti. Oricum nu te intelege nimeni, pe tine si pe rock-ul adevarat.

7. Pielea sau daca nu latex-ul - geaca de piele e deja de domeniul trecutului. Pantalonii de piele merg, mai ales la baieti. Fetele deja au trecut la urmatorul nivel, cu bustiere din latex, fusta sau pantaloni scurti tot din latex, combinate cu plasa, dantela sau ciorapi negri rupti. Asta daca nu au trecut la nivelul "si mai" urmator, cu rochii gotice, lungi, negre si cu multa dantela (unele sunt chiar frumoase si unor fete le sta chiar bine in ele).

8. CD-ul din rucsac - il scoti cand te intreaba cineva ce asculti. Ii explici conceptul fiecarei melodii, cum a fost facuta, ce tip de chitara s-a folosit si cine au fost aia care ti-au copiat trupa preferata.

9. Autografele de la trupe - de la toate trupele care au venit in Romania. Metropotam iti recomanda sa-ti faci un album cu autografe, poze tinundu-te prieteneste in brate cu solistul si poezii scrise de tine, sub inspiratia muzicii lor.

10. Tristetea. E mai greu sa fii rocker vesel. Durerea lumii trebuie sa fie in tine. Nu uita sa pari mereu suparat si sa povestesti tutror de depresiile tale. Ah, da, si de lecturile din Cioran.
nu trebuie chiar sa iti lasi parul lung sau sa portzi bocanci la 40 de gradelaughing

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages