Concurs - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

luni, 29 august 2011

Concurs

Daca esti un pasionat al curselor, cu siguranta ai auzit de Titi Aur, Viorel Ivan, Bogdan Marisca, Dan Girtofan si George Grigorescu.

Ai visat vreodata sa le fii copilot? Kiss Fm, impreuna cu Federatia Romana de Automobilism Sportiv iti poate indeplini acest vis.

Cei 5 piloti invita 5 kissomani sa li se alature in masina de cursa, la sesiunea de teste pentru “Raliul Tara Barsei”, care se va desfasura pe macadamul de la Ciolpani – judetul Ilfov.

Pentru cei care acum se familiarizeaza cu termenii: sesiunea de teste, sau shakedown-ul, este o proba integranta a unui raliu. Inainte de fiecare etapa, organizatorul este obligat sa puna la dispozitia concurentilor un traseu similar cu cel pe care se va desfasura raliul, pentru ca echipajele, impreuna cu mecanicii, sa faca ultimele reglaje inainte de cursa.

Completeaza formularul de mai jos cu datele tale si inscrie-te in concurs! Din totalul inscrisilor, vom alege, prin tragere la sorti, 5 kissomani care vor ocupa scaunul de copilot pentru (in ordine alfabetica): Titi Aur, Dan Girtofan, George Grigorescu, Viorel Ivan, Bogdan Marisca. In plus, vor primi si un tricou original cu autografele celor 5 piloti.

Pentru cei mai putin baftosi, am pus la bataie 25 de tricouri de consolare (toate cu autografe) plus o invitatie careia nu ii puteti spune nu: sa fiti alaturi de Kiss Fm, la “Raliul Tara Barsei”, editia a VI-a, Bucuresti – Brasov, 2-3 septembrie 2011.

Bafta!

sursa: kissfm.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages