Directorul OTV Doru Iuga, arestat pentru proxenetism şi relaţii sexuale cu băieţi minori - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

vineri, 1 iulie 2011

Directorul OTV Doru Iuga, arestat pentru proxenetism şi relaţii sexuale cu băieţi minori

Directorul OTV, Doru Iuga, alături de alte cinci persoane, a fost arestat pentru 29 de zile, acesta fiind implicat într-un dosar de proxenetism şi întreţinere de relaţii sexuale cu minori. Celelalte cinci persoane pe numele cărora s-au emis mandate de arestare preventivă sunt oamenii de afaceri Klaus Zander şi Andrei Staicovici, dar şi Viorel Manolache, Romeo Ştefan Haciadurian şi Adrian Dobre, toţi şase fiind reţinuţi joi seară.




Din cei şase reţinuţi, patru sunt acuzaţi de proxenetism şi doi de întreţinere de raporturi sexuale cu un minor, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax. De asemenea, instanţa a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă în lipsă, pentru 30 de zile, pe numele lui Costel Ţurcanu, poreclit “Scooby”.



Surse judiciare au declarat că în acest caz există opt volume de interceptări, discuţiile dintre membrii grupării având o puternică tentă pornografică. Procurorii spun că zeci de tineri, inclusiv minori, au fost racolaţi de un om de afaceri german pentru a întreţine relaţii sexuale pe bani. Potrivit surselor citate, în unele cazuri, persoane cu situaţie materială precară erau racolate din zona Parcul Operei, ulterior fiind duse inclusiv în toaletele din Gara de Nord pentru a întreţine relaţii sexuale cu clienţii găsiţi de proxeneţi.



Doru Iuga, director de programe la OTV, ar fi unul dintre clienţii reţelei vizate în anchetă, el nefiind acuzat de proxenetism. Pe de altă parte, Doru Iuga a declarat pentru Mediafax că este doar martor în acest dosar.



sursa: oradedolj.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages