Andra: "Nu tin nicio dieta". Afla ce alte dezvaluiri a mai facut cantareata la Happy After Hour! - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

marți, 12 iulie 2011

Andra: "Nu tin nicio dieta". Afla ce alte dezvaluiri a mai facut cantareata la Happy After Hour!

Pentru ca pe data de 11 iulie 2011 Andra a fost la Happy Hour unde si-a prezentat noua piesa "Telephone", in exclusivitate, tanara mamica a acceptat invitatia sotului ei, Catalin Maruta, si a raspuns la o serie de intrebari lasate de internauti.


Nu uita ca in fiecare zi, de luni pana vineri, emisiunea Happy Hour continua pe happyhour.protv.ro, doar pentru internauti



Chiar daca au fost peste 200 de intrebari, Andra s-a straduit sa raspunda la cat mai multe. Una dintre acestea a fost: "Cand scoti o piesa cu Maruta?", la care Andra a evitat cat a putut de mult raspunsul si l-a acuzat pe Maruta ca a pus el aceasta intrebare. Asa incat se pare ca nu va urma nicio colaborare in familia Maruta, pe plan muzical.



Cat despre micutul David, cantareata a spus: "Face foarte bine, este un copil cuminte si abia asteptam sa spuna mama si tata, ne dorim mult acest lucru".



Desigur, curiozitatea fetelor si-a spus cuvantul, astfel incat o alta intrebare a fost daca Andra tine vreo dieta. "Nu, nu tin nicio dieta, doar ca acum pe caldurile astea cine poate manca asa de mult si atunci mai putina mancare si masaj", a spus Andra.




sursa:protv.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages