Viata lui Usher in cuvinte - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

duminică, 26 iunie 2011

Viata lui Usher in cuvinte

Usher Raymond IV (n. 14 octombrie 1978), mai cunoscut sub numele de Usher este un muzician, actor și dansator american. El a devenit cunoscut la finele anilor '90, grație includerii sale pe coloana sonoră a filmului Poetic Justice și mulțumită albumului său de debut, denumit după sine.


După performanÈ›ele modeste ale primului material, discul lansat în 1997 — My Way — l-a propulsat pe solist spre notorietatea mondială, comercializându-se în peste opt milioane de exemplare la nivel global È™i oferind trei È™lagăre notabile. Predecesorul său, 8701 i-a sporit popularitatea artistului È™i a anticipat promovarea celui mai mare succes comercial al său, materializat prin discul Confessions. Lansat în 2004, albumul s-a bucurat de succes la nivel global, fiind distribuit în peste douăzeci de milioane de exemplare,fiind recompensat È™i cu un disc de diamant în S.U.A..Produsele discografice promovate ulterior l-au ajutat pe solist să devină unul dintre cei mai apreciaÈ›i artiÈ™ti ai generaÈ›iei sale.




Având un timbru caracteristic tenorilor, solistul a fost felicitat de critica de specialitate pentru calitățile sale vocale. Abordând preponderent un sound bazat pe muzica R&B, cântăreÈ›ul a inclus în compoziÈ›iile sale o serie de elemente ale unor stiluri diferite, printre care hip-hop, crunk sau dance — cel din urmă fiind reprezentativ în perioada recentă, graÈ›ie È™lagărelor de crossover influenÈ›ate de acest gen. De-a lungul carierei sale, Usher a vândut peste patruzeci È™i cinci de milioane de albume, drept răsplată pentru realizările sale artistice fiind recompensat totodată cu cinci premii Grammy, patru American Music Awards, patru World Music Awards È™i nouăsprezece distincÈ›ii oferite de Billboard.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages