La Frankfurt 2011 va apărea Mercedes-Benz GLC, rival pentru BMW X6 - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

miercuri, 22 iunie 2011

La Frankfurt 2011 va apărea Mercedes-Benz GLC, rival pentru BMW X6

Se pare că una dintre marile surprize de la Salonul Auto Frankfurt 2011 va fi o versiune life-style a noului Mercedes-Benz ML, care îşi propune să rivalizeze cu BMW X6. Noul indicativ: Mercedes-Benz GLC.


Cei de la Mercedes-Benz vor avea destul de multe premiere la Salonul Auto Frankfurt 2011: pe lângă noile generaţii Mercedes-Benz A-Class, B-Class şi noul ML, zvonurile spun că vom mai avea parte şi de un model nou, care să rivalizeze direct cu BMW X6: Mercedes-Benz GLC.


Pentru început, acesta va apărea sub formă de concept, iar cei de la Mercedes-Benz ne oferă un fel de teaser prin această schiţă. Din care înţelegem că vorbim de un Mercedes-Benz ML cu o alură mai sportivă şi a cărui tehnică va pune un accent mare pe caracterul dinamic.

Noul Mercedes-Benz GLC va avea doar 4 locuri şi motorizări mai puternice decât Mercedes-Benz ML, dar un model de serie nu este aşteptat înainte de 2013. Cam tot atunci va apărea şi Audi Q6, un SUV life-style bazat pe platforma viitorului Audi Q7.

Totuşi, cei de la BMW stau relativ liniştiţi, deoarece până la jumătatea acestui deceniu va apărea noua generaţie BMW X6 . Prin urmare, dacă sunteţi ahtiaţi de astfel de SUV-uri de lux sportive, veţi avea o alegere destul de grea.:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages