DREPT LA REPLICĂ - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

joi, 30 iunie 2011

DREPT LA REPLICĂ

                             DREPT LA REPLICĂ

În atenţia Doamnei Director Violeta Alexandru



Stimată doamnă director,



În "Sinteza activităţii doamnelor din Parlamentul României după doi ani de mandat", prezentat recent de către Institutul pentru Politic Publice pe care îl conduceţi, figurez pe lista parlamentarilor cu cele mai putine prezente la votul final - 36,6%.

În virtutea unei corecte informări a cititorilor publicaţiei dumneavoastră, apelând la deontologia care vă caracterizează, doresc să fac câteva precizări pe marginea acestui studiu apărut în luna iunie a acestui an:



1. În elaborarea studiului dumneavoastră nu aţi ţinut cont de perioada de 45 de zile în care am fost în concediu maternal.



2. De asemenea, în perioada analizată de dumneavoastră, a existat o decizie politică la nivelul Grupului parlamentar liberal, în sensul neparticipării deputaţilor la şedinţele de plen, ca urmare a fraudării votul pe Legea pensiilor de către Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase.



Astfel, constat că metodologia folosită de dumneavoastră în fundamentarea studiului este viciată de superficialitatea cu care aţi tratat problema.



Faptul că nu am fost sunată înainte de a fi publicat studiul pentru verificarea corectidunii datelor şi nu aţi solicitat, totodată, în baza Legii 544/2001 privind liberul acces la informaţii de interes public, informaţii valide de la Direcţia de Resurse Umane a Camerei Deputaţilor în spiritul deontologiei jurnalistice, demonstrează reaua credinţă şi intenția premeditată de a denigra imaginea unui om politic.



În virtutea dreptului la replică, vă rog, să aveţi amabilitatea să publicaţi pe pagina site-ului dumneavoastră aceste precizări ca erată la acest studiu.



Cu stimă,

Diana Tuşa, Deputat PNL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages