Bere cu gust de şuncă? Unde bei cea mai bună bere din oraş - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

vineri, 24 iunie 2011

Bere cu gust de şuncă? Unde bei cea mai bună bere din oraş

Primul local deschis în Bucureşti pentru adevăraţii pasionaţi ai berii dar şi pentru amatorii care vor să înveţe cum să bea bere a fost Beer O' clock din Pasajul Villacrosse.




Aici am aflat pentru prima oară că berea se poate degusta ca şi vinul, că se bea în pahare speciale în funcţie de sortiment şi că există bere cu gust de şuncă afumată şi ciocolată. În meniul berăriei din pasajul Villacrosse se găsesc peste 100 de sortimente de beri, printre care berile afumate cu gust de şuncă menţionate mai sus, bere cu aromă de cereale prăjite, fructe de pădure, fructe uscate şi caramel sau ciocolată, bere făcută în mânăstire şi bere făcută în fabrici după reţete din mânăstire, Pils, Lager şi alte zeci de reţete inedite.



Spaţiul e prietenos doar că seara e nevoie de rezervare pentru că devine destul de aglomerat



Al doilea local deschis în Capitală, pe strada Covaci, pentru băutorii de bere avizaţi este "100 de beri" care, după cum îi spune numele, are peste 100 de sortimente de bere în meniu, plus gustări (cărnăciori , cartofi , sandvişuri) care merg bine după ce ai încercat câteva dintre specialităţile casei. Aici spaţiul e împărţit în două camere- una în stilul puburilor unde bei bere la bar şi alta în stilul berăriilor germane unde lumea se adună la mese lungi pe care încap metri de bere şi voie bună.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages