Universitatea Craiova falimentata si retrogradata - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

joi, 19 mai 2011

Universitatea Craiova falimentata si retrogradata

Universitatea Craiova a fost falimentata si retrogradata de un boovean care nu intelege ca nu isi mai are locul in staful echipei asa ca a adus echipa in liga a2a si plus de asta si in faliment defapt daca stam sa ne gandim era in faliment de cand a preluat echipa.
Mai jos aveti si lista cu jucatorii echipei U.Craiova care vor pleca:

David Lopes, Marc Zoro, Wendel Goncalves si Vlad Bujor


Clubul Universitatea Craiova se va desparti de mai multi jucatori dupa retrogradarea in liga secunda, primii vizati fiind cei ale caror contracte expira la finalul sezonului.
Oltenii nu le vor mai prelungi intelegerile fotbalistilor David Lopes, Marc Zoro, Wendel Goncalves si Vlad Bujor.

"Niciun jucator al FC Universitatea Craiova nu este in situatia de a deveni liber de contract, cu exceptia jucatorilor David Lopes, Marc Zoro, Wendel Goncalves si Vlad Bujor, care-si incheie intelegerile cu FC Universitatea Craiova la sfarsitul acestui sezon.

Stirile false legate de acest subiect nu reprezinta decat intoxicari si dezinformari ale unor asa-zisi ziaristi certati cu bunul simt si adevarul, in scopul de a crea o stare tensionata la FC Universitatea Craiova", se arata intr-un comunicat oficial al celor de la Universitatea Craiova.

Ramane de vazut ce se va intampla cu vedetele Florin Costea, Dananae, Silviu Lung junior sau Prepelita, jucatorii fiind decisi sa paraseasca Stiinta.

Costea si Prepelita si-au depus deja memorii pentru a fi declarati liberi de contract iar exemplul lor poate fi urmat si de alti coechipieri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages