Primele poze reale cu BMW M5 Concept - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

marți, 5 aprilie 2011

Primele poze reale cu BMW M5 Concept

Iată cum va arăta BMW M5. ÃŽn mod curios, pentru început va fi prezentat sub forma unui BMW M5 Concept, cu ocazia Salonului Auto Shanghai 2011. Imaginile de faţă, însă, au ”transpirat” pe internet graÅ£ie unui eveniment BMW Motorsport.



VEZI AICI DETALIILE ÅžI IMAGINILE OFICIALE CU BMW M5 CONCEPT!

Cei de la departamentul BMW Motorsport nu s-au Å£inut de poante în luna păcălelilor, de 1 aprilie organizând chiar un eveniment dedicat diviziei sport, despre care vă vom oferi mai târziu detalii. Ocazia a fost foarte bună pentru un preview al lui BMW M5 Concept, care va fi inaugurat oficial la Salonul Auto Shanghai 2011.

După cum se aÅŸteaptă aproape toată lumea, viitorul BMW M5 va arăta similar în proporÅ£ie de 99% cu acest BMW M5 Concept, care nu aduce surprize majore la nivel stilistic faţă de un BMW Seria 5 normal. Evident, spoilerul frontal este mult mai agresiv, iar profilarea fantelor laterale face maÅŸina cu adevărat sportivă.
Spatele, însă, arată foarte decent ÅŸi chiar cuminte, difuzorul fiind parcă prea discret, iar cele două perechi ale evacuărilor arată cam "timid" pentru ce sonoritate ne-au demonstrat că vor avea. Interesant, pe capota portbagajului nu a fost plasat nici un fel de eleron, pentru îmbunătăţirea aerodinamicii.
Din lateral, BMW M5 va putea fi recunoscut datorită micilor fante de pe aripile faţă, dar mai ales graÅ£ie jantelor negre, cu un design sportiv foarte elegant (estimăm că dimensiunea lor e de 20", dar rămâne să avem confirmarea în curând). Motorul va fi un V8 bi-turbo, de aproape 600 CP, iar cutia de viteze va fi una DCT automată secvenÅ£ială, cu 7 trepte, în timp ce comportamentul maÅŸinii poate fi modificat prin alegerea a patru programe: Comfott, Sport, Sport-Plus ÅŸi M Driving Mode.

Mai multe detalii despre BMW M5 Concept pe promotor.ro




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages