Columbeanu, numai 2.000 de lei pe lună pentru Irina - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

luni, 4 aprilie 2011

Columbeanu, numai 2.000 de lei pe lună pentru Irina


Instanţa dă astăzi verdictul în cazul custodiei temporare a Irinei Columbeanu.
UPDATE 14:25: Irina Columbeanu a fost încredinţată mamei sale pănă la definitivarea procesului de divorţ.
UPDATE 14:13: Soţii Columbeanu au ajuns la judecătoria Buftea. Prima la faţa locului a fost Monica dar aceasta nu a făcut nici o declaraţie către presă dar le-a mulţumit jurnaliştilor pentru prezenţă.
Irinel a ajuns şi el însoţit de cei doi avocaţi ai săi. Acesta a declarat că Monica nu are nici o şansă să obţină custodia micuţei Irina şi că a adus probe noi care ar dovedi faptul că Monica s-a prostituat constând în declaraţii ale angajaţilor de la Izvorani şi ale posibilelor colege de prostituţie. 
Cei doi soţi s-au prezentat la Tribunalul Bucureşti, unde au depus şi noi acte la dosar, în speranţa că asta le va aduce câştig de cauză. Mai mult decât atât, milionarul a prezentat diferite documente care ar arăta tarifele practicate de soţia sa înainte de căsnicie, când aceasta ar fi fost prostituată.
Întrebaţi despre pensiile alimentare pe care sunt dispuşi să le plătească în cazul în care celălalt câştigă custodia Irinei, Columbeanu a fixat suma la numai 2.000 de lei pe lună, în timp ce Monica a decis să lase instanţa să stabilească suma în funcţie de veniturile ei.
Judecătorii urmează să stabilească în grija căruia dintre ei va rămâne, până la finalizarea divorţului, Irina, fetiţa lor în vârstă de 4 ani, relateazăadevarul.ro. Judecătoria Buftea a decis luna trecută ca Irina să rămână în grija lui Irinel, însă Monica a contestat decizia. Magistraţii din Buftea au motivat că este spre binele fetiţei să rămână la tatăl său întrucât Monica nu ar avea un domiciliu stabil. 

Tot astăzi, va avea loc, la Judecătoria Buftea, primul termen din procesul de divorţ dintre Monica şi Irinel. Monica Columbeanu a solicitat, în februarie, divorţul de Irinel. Ea cere păstrarea numelui Columbeanu, încredinţarea micuţei şi o parte din avere. 

sursa:click.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages