- Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

luni, 4 aprilie 2011

Chiar daca a revenit in tara de multe ori pentru editii speciale ale emisiunii “Duminica in familie”, Mihaela Radulescu nu va fi prezenta de Paste in Romania.

Mihaela Radulescu nu a ajuns la o intelegere cu sefii de la Antena 1 pentru emisiunea speciala de Paste, astfel ca “Duminica in familie” va fi inlocuita de “Super Bingo Metropolis”.



“Romica Tociu, Cornel Palade, Raluca Lazarut, Escu si colegii lor au fost anuntati ca vor munci la foc automat  in prima zi de Paste, intrucat emisiunea va dura patru ore si va incepe la ora 15.00. Va fi difuzata in intervalul orar destinat editiilor speciale Duminica in familie, pe care le prezenta Mihaela Radulescu“, au declarat surse din Antena 1, citate de ZiarulNational.com.
In absenta Mihaelei Radulescu, Raluca Lazarut, Romica Tociu si Cornel Palade isi vor muta emisiunea de duminica noapte in timpul dupa-amiezii.
Raluca Lazarut va incepe sa prezinte singura anumite rubrici ale emisiunii, care va incepe in curand duminica la ora 16:00 si va dura trei ore.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages