Adrian Mititelu a fost suspendat un an! - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

miercuri, 20 aprilie 2011

Adrian Mititelu a fost suspendat un an!

FinanÅ£atorul echipei Universitatea CraiovaAdrian Mititelu, a fost suspendat, miercuri, de Comisia de Disciplină a FRF, pentru un an ÅŸi amendat cu 300.000 de lei pentru declaraÅ£ii calomnioase la adresa membrilor Comisiei NaÅ£ionale pentru SoluÅ£ionarea Litigiilor.

Adrian Mititelu i-a criticat pe membrii CNSL după ce aceştia i-au dat câştig de cauză fostului manager al Universităţii Craiova, Victor Piţurcă, în litigiul privind concedierea fostului atacant stelist.

Patronul craiovean a declarat că va contesta această suspendare la TAS, unde va primi câştig de cauză. 

"E mâna lui Mitică (n.r. - Dumitru Dragomir), a lui Kassai, se fac de râs. Toate amenzile vor pica la TAS. Mai pierd ÅŸi bani, din cheltuielile de judecată. Ä‚sta e modul lor de a se răzbuna pe un om care a băgat bani în fotbal. Parchetul îmi va da dreptate ÅŸi în cazul ăsta. O să aveÅ£i surprize mari ÅŸi cu ei, ÅŸi cu PiÅ£urcă, ÅŸi cu niÅŸte fotbaliÅŸti. ÃŽn scurt timp, veÅ£i afla cine minte ÅŸi cine e corect. Or să devină penibili ei. O să angajez cea mai tare casă de avocatură din ElveÅ£ia ÅŸi va fi un proces de răsunet", a spus Mititelu, miercuri, la sportro, informează Mediafax



BARIM DE L-AR SUSPENDA PE VIATA 


sursa:gsp.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages