21 de ani de puşcărie pentru Rommel Voicu - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

joi, 14 aprilie 2011

21 de ani de puşcărie pentru Rommel Voicu

Curtea de Apel Craiova a decis miercuri să mărească cu cinci ani pedeapsa aplicată lui Rommel Voicu pentru uciderea lui Andrei Goreci şi rănirea lui Cristian Manea. Incidentul în urma căruia au fost înjunghiaţi cei doi elevi a avut loc pe 7 octombrie 2010, în apropierea Liceului „Tudor Arghezi“ din Craiova.
Trimis în judecată pentru omor calificat, tentativă de omor calificat şi port ilegal de armă albă, Rommel Voicu şi-a recunoscut fapta în faţa instanţei, pentru a beneficia de prevederile Legii Micii Reforme în Justiţie, care aduce o micşorare cu o treime a limitelor pedepsei. El a fost condamnat de Tribunalul Dolj, pe 13 ianuarie 2011, la 16 ani şi opt luni de închisoare. Au contestat sentinţa atât ucigaşul, care a considerat pedeapsa prea aspră, cât şi familiile victimelor, care au cerut o sancţiune mai mare.
La apel Curtea de la Craiova i-a acordat miercuri pedeapsa maximă prevăzută de lege în situaţia în care acuzatul îşi recunoaşte fapta - 21 de ani şi opt luni - menţinând totodată despăgubirile date de prima instanţă.



sursa:gds.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages