Tinerii se pot inscrie prin AIESEC pentru intership in 16 tari - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

sâmbătă, 5 martie 2011

Tinerii se pot inscrie prin AIESEC pentru intership in 16 tari

Tinerii din Romania se pot inscrie pana la data de 10martie pentru a obtine unul din locurile disponibile in vederea unor perioade de intership la organizatii nonguvernamentale din 16 tari in cadrul unui program derulat de catre AIESEC Romania.

Tariile in care tinerii romani pot ajunge pentru a face voluntariat sunt:Rusia,Italia,Portugalia,Estonia,Lituania,Serbia,Cehia.Polonia,Bulgaria,Ucraina,Brazilia,Argentina,Indonezia,India,Malaysia.

"In cadrul perioadei de intership,tinerii se pot implica direct in proiecte de dezvoltare sociala al ONG-urilor fundatiilor si institutiilor culturale.Ei pot preda de pilda limba engleza in gradinite si scoli primare sau sa faca training-uri cu copii prin programele Grow a precizat Cristina Neacsu reprezentanta AIESEC Bucuresti.

Intership-urile in strainatate vor incepe la sfarsitul lunii lui martie si vor dura intre 6 saptamani si 18luni.AIESEC le va asigura participantiilor cazarea."Experienta unica,sansa de a te maturiza de a cunoaste oameni si culturi speciale",spune Roxana Macesel care a fost in Coreea de Sud prin unul din programele de intership deja derulate de catre AIESEC.

Programul de intership nu se adreseaza exclusiv studentiilor.Candidatii vor fi supusi unor teste de limba si aptitudini,in vederea gasirii postului potrivit pentru fiecare aplicant,mai spun cei de la AIESEC Bucuresti.

Fondata in 1948,AIESEC este cea mai mare organizatie din lume,prezenta in 1700 de universitati mai mult de 100 de tari ale lumii.In Romania AIESEC activeaza din 1990.

sursa:realitatea.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages