League of Legends revine in EMS [Update] - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

marți, 1 martie 2011

League of Legends revine in EMS [Update]


UPDATE:
ESL revine cu noutati cu privire la League of Legends in Major Series. In Romania sunt 16 locuri de echipe si se va juca in stil CUPA. Numarul echipelor europene ce vor concura la EMS depinde de numarul de inscrieri. Cu cat sunt mai multe inscrieri, cu atat va creste numarul locurilor.
Inscrierile sunt deschise pana pe 18.02.2011, la ora 20:00. Pentru a-ti inscrie echipa in EMS, acceseaza link-ul : http://www.esl.eu/ro/lol/5on5/ems_8_qualifier/signup/
Pentru detalii sau intrebari, puteti contact administratorul sectiunii de League of Legends de pe ESL Romania: johnny_21_me pe Y!M sau prin mesaj pe site-ul ESL sau Tichet.
Post initial
Cu premii in valoare de 5,000€, League of Legends revine in ESL Major Series. 
ESL.eu relateaza:



"Ultimul sezon a fost primul turnament major din cadrul ESL pentru League of Legends. Dupa ceva vreme cu o comunitate foarte activa si draguta pe platforma noastra, acesta a reprezentat un pas important pentru ei toti. Acum suntem foarte fericiti sa organizam aceasta ESL Major Series pentru League of Legends din nou! Participantii vor juca inca o data pentru premii in valoare de: 5000 euro!
Mai multe detalii despre calificari si multe altele puteti afla in saptamanile urmatoare. Tineti aproape pentru mai multe informatii!
In finala mare a ultimului sezon, SK GamingSK Gaming a luat Coroana Europeana castigand 2:1 impotriva myrevenge e.v. (aka Team Birth).Uimitorulmeci a durat aproape trei ore in total si a fost difuzat de ESL TV in premiera spectatorii din Europa. Urmatorul sezon va aduce si mai multa actiune si meciuri in plus! Oare SK Gaming cei de la SK Gaming isi pot apara titlul sau vom fi martori la aparitia unor noi campioni?"



GameXTV va reveni cu detalii de indata ce vom afla ceva nou.

sursa:gamextv.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages