Babi Minune trăieşte povestea "Prinţ şi cerşetor" - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

duminică, 20 martie 2011

Babi Minune trăieşte povestea "Prinţ şi cerşetor"


  • Descoperit pe youtube, unde un trecător pusese o filmare cu copilul care cânta la colţ de stradă, pentru câţiva bănuţi.
  • Babi a fost adus la Bucureşti de Cătălin Rotaru şi Morgana.
  • Băiat isteţ şi carismatic, Babi a spart topurile de manele.
  • Joacă rolul de fiu adoptiv al lui State de România

Babi, înainte de Minune

baby minuneBabi Minune, pe numele lui adevărat Dobre Luis David, s-a născut la Ploieşti în 16iulie 1996. Pentru că familia lui era foarte săracă, Babi cânta la colţ de stradă, pentru câţiva bănuţi, cu care cumpăra de mâncare. Într-o bună zi, un trecător, amuzat de talentul şi voioşia copilului, l-a filmat şi a postat filmuleţul pe youtube.
Acolo a fost văzut de impresarul Marius Chirilă, care, împreună cu Morgana şi Cătălin Rotaru, au plecat la Ploieşti să stea de vorbă cu familia. Mama lui, Nataşa, a fost de acord ca Babi să vină la Bucureşti, chiar dacă ştia că familia se va descurca mai greu fără ajutorul lui. Ba, chiar, a fost de acord ca şi Petruţa, sora mai mică, care dansa în jurul lui Babi, să vină la Bucureşti. Amândoi copiii, împreună cu mama lor,  au urcat în maşină şi au plecat spre o viaţă nouă.

Babi Minune

De la copilul care cânta la colţ de stradă până la vedeta de azi au fost mai mulţi paşi, pe care Babi i-a parcurs în viteză. Nu are timp liber, deoarece se împarte între studioul de înregistrare, platourile de filmare, meditaţii şi invitaţii la diferite posturi de televiziune.
Repetă cu formaţia Pokemon Band multe ore pe zi. După ce a făcut o figură bună în serialul "Regina", acum joacă în "State de România", ca fiul adoptiv al lui State. Babi îşi studiază mimica, învăţând replicile în faţa oglinzii. Are multe colaborări muzicale cu artişti pe care îi admiră, ca Roxana,Prinţesa Ardealului, Denisa, Narcisa şi Mr.Juve.

Babi Prinţul

Babi este, în continuare, cel care îşi susţine financiar familia, dar în alt mod şi la alt nivel. Îşi iubeste foarte mult mama şi pe surioara de doar zece ani, Petruţa. Fiind deosebit de talentată, aceasta dansează deseori la spectacolele pe care le are Babi, dar şi în diferite emisiuni de televiziune, unde, de obicei, sunt invitaţi împreună. Cei doi copii formează o echipă, spre bucuria mamei lor, care este foarte mândră de ei.

sursa:taraftv

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages