Voicu ar vrea expertiză psihiatrică - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

miercuri, 13 octombrie 2010

Voicu ar vrea expertiză psihiatrică

Avocatul lui Rommel Voicu, tânărul care l-a înjunghiat mortal pe Andrei Goreci şi l-a rănit pe Cristian Manea, ambii elevi ai Liceului „Tudor Arghezi“ din Craiova, a susţinut în faţa procurorilor că va cere expertizarea psihiatrică a clientului său. 
Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj au explicat că avocatul lui Voicu a susţinut cu ocazia audierilor că urmează să depună la dosar documente în baza cărora va fi cerută o expertiză medico-legală psihiatrică a clientului său. Se pare că documentele la care făcea referire avocatul privesc internarea lui Voicu în spital după o tentativă de suicid. 
Procurorii doljeni au mai precizat că, în cazul în care expertiza va fi solicitată de avocat, prin aceasta medicii vor stabili dacă tânărul care i-a înjunghiat pe cei doi elevi a avut discernământ în momentul comiterii faptei. În cazul în care se va constata că a avut discernământ sau l-a avut diminuat, va fi judecat pentru comiterea infracţiunii de omor calificat.
Dacă medicii legişti vor constata că nu a avut discernământul faptelor sale atunci când l-a înjunghiat pe Andrei Goreci, mandatul de arestare preventivă va fi revocat, iar Voicu va fi internat într-un spital de neuropsihiatrie de tipul celui din Jebel - Timiş.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages