Ucigasul din Craiova a primit primul mesaj de incurajare - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

sâmbătă, 9 octombrie 2010

Ucigasul din Craiova a primit primul mesaj de incurajare


Romel Dan Voicu, tânărul de 19 ani care l-a omorât pe Andrei Eduard Goreci, elevul de la Liceul „Tudor Arghezi“ din Craiova, a primit în această seară primul mesaj de încurajare.


Elevul Andrei Goreci, aplaudat pe ultimul drum - FOTO/VIDEO

ŞOCANT! Elevi înjunghiaţi în faţa şcolii, în Craiova. Unul dintre ei a murit

Prietenii de pe Facebook ai elevului ucis la Craiova: «Nu poate fi adevărat!»

După sute de mesaje în care cei care l-au cunoscut pe Andrei Goreci cer pedeapsa cu moartea pentru ucigaÅŸ, o tânără care se autointitulează „Lavinia“ a postat pe adevărul. ro primul mesaj de încurajare, la articolul în care apare ultimul comentariu scris pe Facebook de Romel Voicu.

„Mai lăsaÅ£i-l în pace pe bietul băiat..îl cunosc de foarte mult timp pe danezu' ÅŸi nu cred k a fost cu intenÅ£ie..găsiÅ£i-vă oameni buni ÅŸi alte preocupări, nu mai lăsaÅ£i comentarii aiurea..dani fii tare..te aÅŸteptăm acasă..“, scrie Lavinia, comentariul fiind publicat la articolul „UcigaÅŸul elevului model a scris pe Facebook înainte de crimă: «Defectele mele sunt calităţile tale»“.

Cei care l-au cunoscut pe elevul înjunghiat mortal au postat sute de comentarii: „L-aÅŸ pune în mijlocul străzii ÅŸi l-aÅŸ lovi cu o maÅŸină cu viteza de 300 km/h să vadă cum e durerea“, a scris un apropiat al elevului ucis. Romel Voicu riscă să-ÅŸi petreacă următorii 25 de ani după gratii pentru comiterea infracÅ£iunii de omor calificat.

sursa:click.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages