Răzvan Lucescu sustine ca poporul roman are probleme la cap - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

miercuri, 13 octombrie 2010

Răzvan Lucescu sustine ca poporul roman are probleme la cap

Selecţionerul l-a contrazis şi pe Gică Hagi, după ce fostul internaţional criticase jocul echipei, dar şi declaraţiile făcute de tehnician.

Naţionala României are două puncte din nouă posibile după primele trei meciuri din campania de calificare la Euro 2012. Cu toate acestea, selecţionerul Răzvan Lucescu îşi păstrează aroganţa pe care a avut-o după fiecare meci pierdut, din momentul în care a fost numit selecţioner. Mai mulţi oameni de fotbal au criticat evoluţia echipei naţionale, declaraţiile date de selecţioner, dar şi modul în care Lucescu Jr. a făcut selecţia, iar tehnicianul a ţinut să-i contrazică de fiecare dată. Ultimul cu care antrenorul a intrat într-un conflict verbal a fost Gică Hagi, poate cel mai bun jucător român din toate timpurile.

Hagi: E normal să existe presiune la naţională

În direct la GSPTV, Hagi i-a transmis lui Lucescu să nu se mai plângă din cauza presiunii care există la echipa naţională. „Răzvan, presiune la echipa naţională a fost dintotdeauna, chiar şi când jucam eu cu colegii mei! E normal, este logic să existe presiune, pentru că e vorba de echipa naţională, de echipa care reprezintă România“.
Fostul portar al echipei Sportul Studenţesc nu a fost deloc de acord cu afirmaţiile lui Hagi: „Nu este normal, Gică! S-au creat înaintea meciului cu Franţa nişte subiecte urâte şi care nu au avut alt scop decât să strice atmosfera în interiorul echipei: este vorba de Marica. Nu este adevărat ce a apărut şi de aceea mă simt frustrat. Mă simt foarte frustrat pentru că de la mine nu a pornit nici un fel de remarcă despre Marica“, a spus Lucescu despre faptul că presa a scris înaintea meciului de la Paris că Marica s-ar putea retrage de la naţională din cauza neînţelegerilor cu selecţionerul.
Hagi s-a declarat dezamăgit şi jignit de afirmaţia lui Răzvan Lucescu, cum că fotbalul românesc este lipsit de performanţe. „Au fost performanţe în trecut! Poate îl apasă pe Răzvan! S-au făcut performanţe mari şi în ‘70, şi în anii ‘90. Şi tatăl său a făcut performanţă. A făcut greşeli mari! Echipa naţională, formată din românii labili psihic, aşa cum i-a numit el, a fost pe locul trei în lume! Acum e pe 46! Dacă spui mereu că nu ai jucători, că nu ai talente, trebuie să pleci. De ce stai? Ce facem, aruncăm totul sub preş? Ştergem totul? Distrugem tot ce a fost? Nu mai pot să tac, l-am susţinut, dar acum trebuie să răspund! (...) Eu nu mă simt labil psihic, nici din lumea a treia, cum ai spus-o...“, a declarat Gheorghe Hagi.

Lucescu jr. nu vrea să demisioneze

Lucescu a reafirmat că nu va demisiona de la echipa naţională, în ciuda faptului că a fost criticat atât de presă, cât şi de importanţi oameni de fotbal din România: „Nu mi-am dat demisia şi nu-mi dau demisia. Nu mă interesează dacă există un complot împotriva mea. Am foarte mare încredere în grupul pe care-l am şi cred că ne vom califica şi de asta rămân. Atâta timp cât există şanse să ne calificăm, eu rămân aici şi cred în munca pe care o facem noi“.
Imediat după meciul cu Franţa, pierdut la Paris cu 2-0, presa din România a scris că preşedintele FRF, Mircea Sandu, intenţionează să-i prelungească selecţionerului contractul până în vara anului 2014, cu un nou obiectiv: calificarea la Campionatul Mondial din Brazilia.
Lucescu a venit pe banca naţionalei în 2009, în locul lui Victor Piţurcă. De atunci, naţionala a înregistrat cinci victorii (din care trei în amicale), patru egaluri şi şase înfrângeri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages