Noutati din asigurari - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

miercuri, 6 octombrie 2010

Noutati din asigurari

PAID: 65.000 de polite, la aproape trei luni de la lansare

In ultima saptamana au fost incheiate 9.000 de noi polite de asigurare obligatorie a locuintelor, numarul total ajungand la peste 65.000 de contracte, potrivit lui Marius BULUGEA, Presedintele PAID - Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor, fata de 56.000, cate erau incheiate la inceputul saptamanii precedente.

Saptamana trecuta, ritmul mediu zilnic de vanzare a politelor de asigurare obligatorie a locuintelor se dublase, de la 900 la 1.700-1.800 de polite pe zi, evolutie determinata si de cresterea vanzarilor prin intermediul brokerilor de asigurare.

Obiectivul PAID pentru primele sase luni de functionare a sistemului, adica pana la data de 15 ianuarie 2011, este de 250.000 de polite, ceea ce ar presupune un ritm mediu de vanzare a politelor de asigurare obligatorie de 3.500-4.000 de polite pe zi.

In Romania exista 8,3 milioane de locuinte asigurabile, proprietarii acestora fiind obligati sa incheie o asigurare obligatorie pentru riscurile de cutremur, inundatii si alunecari de teren, pana la 15 ianuarie 2011.
Exceptie fac cei care in prezent au incheiata o polita de asigurare facultativa si care, pana la finalul contractului, sunt acoperiti pentru cele trei riscuri, insa, in momentul in care polita facultativa expira, si acestia trebuie, potrivit legii, sa incheie asigurari obligatorii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages