Dina da semne de revenire - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

joi, 21 octombrie 2010

Dina da semne de revenire

Atacantul craiovean dă semne de revenire, surprinzând plăcut fanii alb-albaştri prin realizările şi atitudinea din ultimele meciuri în care a îmbrăcat tricoul Universităţii.

Aleargă Dina. Nu este un îndemn, este o constatare. Chiar dacă trebuie să recunoaÅŸtem că mai are mult până să ajungă acolo îl dorim cu toÅ£ii, în topul atacanÅ£ilor din Liga I, Mihai Dina, până nu demult cel mai contestat jucător al ÅžtiinÅ£ei, începe să revină în graÅ£iile fanilor alb-albaÅŸtri. Desigur, acest lucru i se datorează în mare măsură ÅŸi lui Victor PiÅ£urcă, managerul Universităţii reuÅŸind să-l pună în valoare pe atacantul venit de la FC Caracal. Dina face parte din lotul adus la Universitatea imediat după ce clubul a fost preluat de Adrian Mititelu, fiind unul dintre cei mai „vechi“ componenÅ£i ai ÅžtiinÅ£ei. Văzut atunci ca un mare talent ÅŸi lăudat de fani în momentul venirii printre juveÅ£i, Dina ÅŸi-a pierdut din „strălucire“ odată cu trecerea timpului, însă a rămas la echipă cu toată opoziÅ£ia din tribune. Patronul Adrian Mititelu i-a Å£inut mereu partea, fiind auzit de multe ori spunând: „Dina marchează ÅŸi atunci când joacă prost“. Patronul ÅžtiinÅ£ei nu a ezitat să intre în conflict cu antrenorii pentru a-l Å£ine pe Dina în echipă.
Locul doi după meciul FC Braşov

Ajuns la 25 de ani, Dina vrea să profite de ÅŸansa care i se dă în acest moment, conÅŸtient că sub bagheta lui Victor PiÅ£urcă poate prinde ultimul tren spre marea performanţă. Deocamdată, atacantul oltean a reuÅŸit două goluri de la venirea lui Victor PiÅ£urcă, cu „U“ Cluj ÅŸi cu FC BraÅŸov, ambele câştigate de juveÅ£i cu 3-0. PrestaÅ£ia din meciul de sub Tâmpa a fost peste aÅŸteptările multora. Pe lângă gol, Dina are meritul său la autogolul lui Oros, chiar dacă au fost microbiÅŸti care au spus că el ar fi trebuit să înscrie ÅŸi să nu aÅŸtepte ajutorul adversarului. ÃŽn plus, Mihai Dina a alergat mult, a făcut ÅŸi faza defensivă, încercând să uite îndemnul cu care îl motivau până acum fanii ÅŸi chiar coechipierii: „Aleargă, Dina!“. Pentru realizările din partida cu „stegarii“, Mihai Dina a fost votat de 19 la sută dintre participanÅ£ii la sondajul efectuat pe site-ul clubului pentru desemnarea celui mai bun jucător al ÅžtiinÅ£ei la meciul cu FC BraÅŸov. S-a clasat pe locul doi, după Julius Wobay (31 la sută din voturi), dar înaintea lui Emil Gargorov (14% din voturi). Procente importante au mai atras Alex PiÅ£urcă (10%) ÅŸi Dorel Stoica (8%).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages