Blanc: victoria a venit de la bancă - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

sâmbătă, 9 octombrie 2010

Blanc: victoria a venit de la bancă

Laurent Blanc a lăudat răbdarea arătat de către Franţa, după obiectivelor târziu de la Loic Remy şi Yoann Gourcuff le-a adus o victorie cu 2-0 asupra lor în România UEFA EURO 2012 de calificare.

"Prima repriză a fost dificil", a spus antrenorul de 44 de ani. "Opoziţiei au fost bine organizate, au jucat o mulţime de mingi lungi şi nu am reuşit cu adevărat să facă orice şanse clar I-am cerut jucătorilor să fie răbdători şi să nu enervat.. Nu e nimic în neregulă cu a câştiga un joc în ultimele zece minute .

"Meci deschis în a doua jumătate România a avut şanse, precum şi,. Dar a fost în ultimele 15 minute că am făcut o diferenţă. Prospeţime a echipei şi prospeţimea înlocuitori facut diferenta."
Nu e nimic în neregulă cu a câştiga un joc în ultimele zece minute. Trebuie să joci meciuri cu 14 jucatori.
Laurent Blanc, Franţa antrenor


Blanc introdus Remy, Gourcuff şi Dimitri Payet stagiari în a doua jumătate, şi toate trei au jucat un rol în Franţa cele două goluri. Remy terminat crisply a ieşi din impas în minutul 83 şi a fost de trecere Saint-Etienne Atacantul lui Payet că Gourcuff victoria sigilate în minutul al treilea timp a prejudiciului.

"Victoria a venit de la bancă", a spus Blanc, care face eforturi pentru a restabili încrederea în echipa sa, după Les Bleus "dezastruoase 2010 FIFA World Cup din Africa de Sud campanie ™. "Trebuie să joci meciuri cu 14 jucatori.

"În a doua jumătate am adus pe jucători care pot dribla şi întinde juca. Am adus pe jucatori pentru a face rapid şansele şi că este exact ceea ce sa întâmplat cu Loic."

Franţa acum top Grupa D cu un punct din Belarus şi Albania, înainte de un joc acasă cu Luxemburg marţi. Blanc a confirmat că el se poate roti partea sa pentru meciul de la Metz, dar a avertizat că jucătorii şi fanii, cât ar trebui să fie pacient în cursul de calificare.

"Suntem a crea ceva şi e roadele," a spus el. "Avem nevoie de a re-investească această energie, pentru că vor fi perioade dificile, dar, pentru moment, există o mulţime de placere.."

România a lovit post prin intermediul Cristian Săpunaru când scorul a fost 0-0, dar antrenorul Razvan Lucescu a recunoscut că Franţa meritat victoria lor. "Au fost două perioade clare în joc", a spus el.
Este normal că Franţa a făcut mai multe sanse, deoarece calitatea lor tehnică a fost incredibil.
Razvan Lucescu, antrenor România


"In prima jumatate Franţa a dominat, dar am reuşit să-şi apere bine Ne-am oprit. Şansele Franţa crearea. Problema noastră a fost că ne-am jucat cu frică Am pierdut. Mingea după ce lucrează din greu pentru a castiga.

"A doua perioadă a fost mult mai aproape, cu o mulţime de şanse la ambele capete Este normal că Franţa a făcut mai multe şanse, deşi, deoarece calitatea lor tehnică a fost incredibila.."

Invinge frunze cincea România în piscină, un punct înainte de Luxemburg, şi meciul următorul lor nu ajunge până când călătoresc în Bosnia-Herţegovina pe 26 martie anul viitor.

sursa:fifa.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages