Universitatea Craiova – Rapid Bucuresti 1-1 - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

vineri, 17 septembrie 2010

Universitatea Craiova – Rapid Bucuresti 1-1

Craiova si Rapid au incheiat nedecis o partida jucata in aceasta seara in etapa a 8-a a Ligii I. Desi au jucat aproape o repriza in inferioritate numerica dupa eliminarea lui Herea, giulestenii au reusit chiar sa marcheze cu un om in minus, obtinand la finalul meciului un punct.


Oltenii au avut posesia in prima parte a meciului, jocul desfasurandu-se mai mult la mijlocul terenului. Niciuna dintre echipe nu a preferat sa riste, astfel ca ocaziile au fost rare la cele doua porti. Mult mai interesanta a fost repriza secunda cand s-au inscris si cele doua goluri ale partidei. Mai intai, Rapidul a ramas in inferioritate numerica dupa eliminarea lui Herea pentru o lovitura cu cotul. Craiova a deschis apoi scorul in urma unei lovituri libere executate excelent de Wobay de la 23 de metri. Oaspetii au egalat dupa un penalty controversat acordat de arbitru si transformat de M. Constantin. Cu un om in plus, elevii lui Piturca au incercat sa marcheze golul victoriei, dar imprecizia atacantilor sau interventiile defensivei giulestenilor au facut ca scorul sa ramana egal pana la final. In urma acestui rezultat, Universitatea Craiova ramane doar cu o victorie obtinuta in aceasta editie de campionat, in timp ce Rapidul urca, pentru moment, in fruntea clasamentului Ligii I. (A.M.)

Universitatea Craiova – Rapid Bucuresti 1-1 (0-0)

Au marcat: Wobay 54 / M. Constantin 63p

Stadion: „Ion Oblemenco”; spectatori: 20.000.

U. Craiova: Stanca – Dananae, Gaman, Iliev (63 Ciuca), Barboianu – Stoica, Wobay, Prepelita, Dilevski- M. Costea (87 Roman), Dina. Antrenor: Victor Piturca.

Rapid: Bornescu – Rui Duarte, Marcos Antonio, M. Constantin, Bozovic – Roman, Spadacio (78 Frunza), Grigore, Cesinha (61 Sburlea) – Herea, Cassio (71 Glauber). Antrenor: Marius Sumudica.

Cartonase galbene: Prepelita (81), Wobay (47) / Bozovici (90+4).

Cartonas rosu: Herea (49).

Au arbitrat: Teodor Craciunescu – Ionel Popa, Sebastian Gheorghe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages