- Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

duminică, 12 septembrie 2010

Titlu: Razboiul stelelor: Amenintarea fantomei
Titlu original: Star Wars: Episode I – The Phantom Menace
Anul: 1999
Tip: aventuri
Tara: SUA
Regia: George Lucas
Actori: Ewan McGregor, Liam Neeson, Natalie Portman, Jake Lloyd, Perniila August, Frank Oz, Samuel L. Jackson

Linistea Republicii intergalactice este pe cale de a fi tulburata, pentru ca mai multe planete s-au coalizat intr-o Federatie. Pasnica planeta Naboo sta in calea intereselor Federatiei, iar doi cavaleriJediQui-Gon Jinn si ucenicul sau, Obi-Wan Kenobi, au fost trimisi pe Naboo pentru a media conflictul.



Totusi, Nute Gunray ordona ca cei doi sa fie ucisi, iar cavalerii Jedi afla ca Federatia planuieste invadarea planetei Naboo. Qui-Gon Jinn si Qbi-Wan ajung pe Naboo pentru a o salva pe reginaAmidala, dar sunt urmariti de armata Federatieisi sunt fortati sa aterizeze pe o planeta indepartata, Tatooine. Cand cauta piese pentru a-si repara nava spatiala, ei il intalnesc pe Anakin Skywalker, un baietel sclav, dar cu un mare talent ascuns.



Qui-Gon crede ca talentul lui Anakin este potrivit pentru ordinul Jedi si ii rascumpara libertatea.  Astfel, Annakin se alatura lui Qui-Gon Jinn si Obi-Wan si pornesc sa salveze planeta Naboo, impreuna cu regina Amidala. Sarcina lor devine si mai dificila, pentru ca un tradator are sub comanda sa un razboinic Jedi care a trecut de partea intunecata a Fortei si care cauta sa ii ucida pe Qui-Gon si Obi Wan.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages