Ştiinţa îşi află mâine adversarul din Cupă - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

luni, 13 septembrie 2010

Ştiinţa îşi află mâine adversarul din Cupă

Mâine, de la ora 15.30, la sediul FRF, va avea loc tragerea la sorţi pentru meciurile din şaisprezecimile Cupei României. Pentru că a terminat în partea a doua a clasamentului ediţiei trecute de campionat din Liga 1, Universitatea Craiova este repartizată în urna a doua.

Iată componenţa celor trei urne:

În Urna A, echipele din Liga I clasate pe locurile 1-6 în campionatul ediţiei precedente, respectiv CFR Cluj, Unirea Urziceni, FC Vaslui, FC Steaua, FC Timişoara şi FC Dinamo.

În Urna B, celelalte 12 echipe din Liga I participante în campionatul ediţiei în curs, respectiv Rapid, Oţelul Galaţi, FC Braşov, Gaz Metan Mediaş, Gloria Bistriţa, Universitatea Craiova, Astra Ploieşti, Victoria Brăneşti, Sportul Studenţesc, FCM Târgu Mureş, Universitatea Cluj şi Pandurii Târgu Jiu.

În Urna C, cele 14 echipe calificate din fazele anterioare, respectiv Ceahlăul Piatra Neamţ, Petrolul Ploieşti, Delta Tulcea, Viitorul Constanţa, Astra Ploieşti II, Chimia Brazi, Juventus Bucureşti, CS Otopeni, CS Alro Slatina, Gaz Metan CFR Craiova, Voinţa Sibiu, Minerul Lupeni, ACU Arad şi FC Silvania.

Se vor împerechea echipe din urna A cu echipe din urna C (6 jocuri), după care se vor împerechea echipe din urna B cu echipe din urna C (8 jocuri). Cele patru echipe rămase în urna B se vor împerechea între ele. Astfel Universitatea nu poate întâlni echipe din prima urnă, dar poate juca împotriva lui Rapid, Oţelul sau Gaz Metan Mediaş, formaţii aflate acum în prima parte a clasamentului.

Partidele din cadrul şaisprezecimilor de finală se vor desfăşura în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, în zilele de 21, 22 şi 23 septembrie, în funcţie de programul televizărilor, pe terenul echipei ce va fi stabilită prin tragere la sorţi.

sursa:fcuniversitatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages