S5 Sportback Grand Prix cu 375 CP - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

vineri, 10 septembrie 2010

S5 Sportback Grand Prix cu 375 CP

Cel mai puternic Audi S5 Sportback are doar 333 CP. Iar fanii abia aşteaptă versiunea RS5. Până atunci, Senner Tuning încearcă să le satisfacă dorinţele printr-un S5 Sportback upgradat.


Cei care nu sunt mulţumiţi doar cu un coupe Audi A5 pot alege un fel de coupe-hatchback-cu-4-uşi, adică Audi A5 Sportback. Şi dacă puterea de 333 CP a versiunii de top S5 Sportback tot nu e satisfăcătoare, tunerul german Senner Tuning încearcă să facă un pas spre viitorul RS5, propunând o versiune Grand Prix.


Iar S5 Grand Prix presupune un upgrade al puterii până la 375 CP, adică un plus de 42 CP, doar prin reconfigurarea unităţii centrale şi adoptarea unui filtru sport şi a unui sistem de evacuare sport, cu 4 ieşiri. De asemenea, cuplul motor maxim evoluează de la 440 Nm la 495 Nm.

Putere crescuta la 375 CP

Maşina este mai aproape de sol datorită adoptării unui set nou de amortizoare şi arcuri, garda la sol fiind micşorată cu 40 mm. Astfel sunt puse foarte bine în evidenţă jantele din două bucăţi, cu un design foarte elegant, dar şi sportiv şi care au un diametru de 20 inch. Pneurile sunt diferite pe cele două punţi: 245/30 R 20 în faţă, respectiv 295/25 R 20 în spate.

Dacă exteriorul nu se mai diferenţiază prin altceva, în ce priveşte interiorul Audi S5 Sportback Grand Prix are dreptul la un tratament pe bază de fibră de carbon, material folosit pentru cam toate inserţiile şi detaliile bordului. Păcat că nu este oferit şi un pedalier perforat din aluminiu, însă proprietarul maşinii va fi gratulat cu tapiţerie din piele neagră cu o cusătură roşie evidentă.

Despre performanţe sau preţuri nu se ştiu detalii, dar Audi S5 Sportback Grand Prix by Senner Tuning este un pas logic spre versiunea RS5.

sursa:promotor.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages