Roxi si Gina de la “Goluri si Goale” s-au dezbracat la ProFM! - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

vineri, 17 septembrie 2010

Roxi si Gina de la “Goluri si Goale” s-au dezbracat la ProFM!


Roxi si Gina, doua dintre prezentatoarele emisiunii “Goluri si Goale” de la Sport.ro, au incins atmosfera, ieri seara, in studioul ProFM!

Roxi si Gina de la “Goluri si Goale” s-au dezbracat la ProFM!














Cele doua fete, invitate de Marius Onuc si DJ Greeg, au raspuns intrebarilor trimise de ascultatorii ProFM la ID-urile de mess “greeglaprofm” si “mariuslaprofm”, dar au facut si ce stiu ele mai bine: si-au aratat formele chiar in studioul ProFM!
Desi se vad mult timp de acum incolo in postura de prezentatoare ale stirilor sexy de la Sport.ro, Roxi si Gina nu exclud posibilitatea de a intra in politica. Intrebarile ascultatorilor nu le-au indepartat pe fete cu totul de la subiecte precum operatiile estetice, cum arata barbatul ideal sau ce planuri de viitor au.
Intrebate de unul dintre ascultatori ce parere au iubitii lor despre faptul ca se dezbraca la Sport.ro, fetele au declarat ca cei doi sunt cei mai mari fani ai lor, le urmaresc la fiecare emisiune si le critica atunci cand e cazul. Totusi, “cel mai mare critic al meu sunt eu,” a spus Roxi.
Cele doua sexy prezentatoare tin foarte mult la legatura cu telespectatorii, asa ca si-au creat conturi pe facebook si hi5. Si pentru ca Sport.ro a lasant de curand un concurs prin care cauta 7 noi prezentatoare pentru emisiunea “Goluri si Goale”, Roxi si Gina le incurajeaza pe doritoare sa se inscrie in numar cat mai mare, pe site-ul www.sport.ro

sursa:sport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages