Razbunarea WRC - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

luni, 13 septembrie 2010

Razbunarea WRC



Nu vezi in fiecare zi un WRC si, cu atat mai putin, nu-l vezi luandu-se la intrecere cu altceva decat tot cu o masina de acelasi nivel. Se pare, insa, ca exista cateva exceptii care intaresc regula, iar daca tot ne-am hotarat sa vedem care sunt acelea, ar fi cazul sa nu mai tinem cont in evaluarea adverarilor, decat de ambitia acestora. Asadar, sa fie zgomot, ceva fum si pe alaturi, chiar cioburi.
1. Ford Focus WRC vs. Ford Focus Wagon
Sa presupunem ca in drumul tau spre mare, printre cantecele copiiilor de pe bancheta din spate si sfaturile agasante ale sotiei tale, auzi un latrat turbo si vezi in stanga ta un Focus WRC, pregatit de start. Nu apasa pedala prea tare, pentru ca nu vei ajunge nicaieri, iar benzina e din ce in ce mai scumpa de la o vreme…
2. Subaru Impreza WRC vs. Subaru Impreza WRX STI
Ca o caprioara fugarita de un urs ( sa stii ca alearga mult mai repede decat ai crede), viteazul WRX STI incearca sa scape de varianta de competitie, aflata pe urmele sale. Desi ar parea ca nu a avut nicio sansa in fata “dopatului”, cele 17 secunde pe care WRX le-a avut ca avans, l-au ajutat sa termine primul. Chiar si asa, timpul realizat de WRC a fost unul superior. Pentru ca nu conteaza WR, atata timp cat C e diferit de X, nu?
3. Ford Focus WRC vs. Ford Focus RS
Legendarul Colin McRae a avut curiozitatea sa vada daca diferenta dintre cele doua variante ale compactei se rezuma doar la consoanele din denumire. Era clar de la inceput care va fi deznodamantul, iar trasele total diferite pe care le urmeaza cele doua masini, in curbe, le arata personalitatile diametral opuse.
4. Focus WRC vs. Red Bull F1 vs. Red Bull Air Race
Poti sa-i spui threesome, asta daca esti indeajuns de nebun dupa caii-putere si daca iti vine sa te parfumezi cu benzina. Confruntarea dintre cele trei lumi diferite, dar atat de asemanatoare, este un adevarat festin pentru urechi, ochi si minte. Unde mai pui ca la volanul Focus-ului se afla chiar Jarri-Matti Latvala, proaspatul campion din Finlanda. WRC-ul nu se face de ras, tragand cu dintii de locul doi, alaturi de monopost.
5. Toyota Celica WRC vs. Masina de politie

Pentru ca orice masina de raliu a avut macar o data in viata un moment penibil, vom trece cu vederea intamplarea de mai jos si vom considera ca Toyota Celica a invins…ceva, pana la urma.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages