Raiul cateilor: masaje cu ultrasunatete, bai cu saruri, acupuntura si yoga - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

sâmbătă, 11 septembrie 2010

Raiul cateilor: masaje cu ultrasunatete, bai cu saruri, acupuntura si yoga

Sunt cateva tratamente pentru caini, la cel mai mare spital destinat necuvantatoarelor din Bangkok. E scump, dar thailandezii nu se uita la bani cand e vorba de sanatatea si forma buna a animalului favorit.


Rhino, un buldog de un an, s-a incumetat la un salt voinicesc, dar s-a ales cu o entorsa tare urata. A fost operat, iar acum stapanii il aduc la sedinte de recuperare.
Dupa masaj, buldogul reinvata sa mearga pe o banda rulanta scufundata intr-un bazin cu apa.
Rhino are noroc de stapani iubitori, dar si cu ceva dare de mana. Tratamentul nu e deloc ieftin: cele doua proceduri costa aproape 200 de dolari si e nevoie de sedinte repetate.
Kapong e un alt catel chinuit - sufera de o forma grava de artrita. Articulatiile sale sunt extrem de fragile si muschii s-au atrofiat - asa ca, pentru el, fiecare pas e un chin. Insa suferinta este un pic alinata prin acupunctura.
E o procedura speciala pentru patrupede, iar veterinarii trebuie sa se pregateasca doi ani ca sa invete sa infiga corect acele.
Asa cum spun perceptele medicale, fie ele moderne sau traditionale, pana la vindecare importanta e prevenirea. La aceasta clinica, stapanii vin cu canii la sedinte de yoga.
Desigur, cainii jucausi din fire se impaca mai greu cu disciplina orelor de yoga. 

sursa:protv.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages