Noul film al lui Clooney, “The American”, se lansează oficial azi - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

marți, 14 septembrie 2010

Noul film al lui Clooney, “The American”, se lansează oficial azi


Thriller combinat cu o poveste de dragoste între un asasin plătit și o prostituată. George Clooney și Violante Placido sunt de astăzi pe marile ecrane din SUA în rolurile Jack și Clara din “The American”.

Producția studiourilor Focus Features a fost filmată în satul Abruzzo din Italia. Timp de o oră și jumătate, Jack al lui Clooney fuge și se ascunde de dușmani, dar în același timp își continuă cariera de asasin. O slujbă din Suedia se termină cam prost pentru Jack, așa că se retrage într-un sat italian medieval, unde se împrietenește cu preotul Benedetto. În timp ce se bucură de liniștea și sigutranța din Abruzzo, Jack își condimentează existența cu o legătură fierbinte cu Clara și o nouă misiune – construirea unei arme pentru misterioasa Mathilde. Povestea de dragoste îl face însă să pășească afară din umbră, unde îl așteaptă pericole.

În timpul producției, filmul a purtat și numele “A Very Private Gentleman”, “L’Americano” și “Untitled Anton Corbijn Project”. Lansarea în cinematografele din România este programată în 10 septembrie.


sursa:www.cinemarx.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages