Lamborghini Sesto Elemento - Manifestul supercarurilor Lamborghini! - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

joi, 30 septembrie 2010

Lamborghini Sesto Elemento - Manifestul supercarurilor Lamborghini!

Asteptarea a luat sfarsit. Lamborghini Sesto Elemento a aterizat la Paris Motor Show! Este real (desi nu pare), este spectaculos (toata lumea se astepta la asta) si avem o multime de fotografii cu noul taur din Sant'Agata Bolognese!



Cu o denumire ce ne aduce aminte de filmele hollywoodiene si mai greu de ucis decat Bruce Willis (ce-i adevarat, mai putin sexy decat Milla Jovovich), noul Lamborghini Sesto Elemento reprezinta manifestul supercarurilor Lamborghini si indica directia pe care o va urma constructorul din Sant'Agata Bolognese in ceea ce priveste modelele sale. In plus, asa cum numele sau o sugereaza, fiecare particica a supercarului italian este realizata din fibra de carbon!










Sub capota dramatic stilizata, Lamborghini Sesto Elemento ascunde acelasi propulsor in zece cilindri, cu o capacitate de 5.2 litri, prezent si pe agresivul-dar-omologat-pentru-drumurile-publice Lamborghini Gallardo LP570-4 Superleggera. Cu 570 cai putere la bord si cantarind doar 999 kilograme, impresionantul concept se bucura de un raport putere/greutate de 1.75 kg per CP. Mai mult de atat, fiind echipat cu tractiune integrala si transmisie e.gear, Sesto Elemento accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 2.5 secunde! In ceea ce priveste viteza maxima, cei de la Lamborghini s-au multumit doar in a ne anunta ca aceasta depaseste pragul celor 300 km/h.





Asadar, in timp ce Ferrari si Porsche se gandesc la hibridizarea supercarurilor, Lamborghini opteaza pentru reteta clasica, unde greutatea scazuta reprezinta ingredientul principal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages