Fotografii inedite cu Lavinia Postolache, Miss World Romania 2010! - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

luni, 13 septembrie 2010

Fotografii inedite cu Lavinia Postolache, Miss World Romania 2010!

Lavinia Postolache este, cu siguranta, noua vedeta a Romaniei atunci cand vine vorba de "frumuseti", deoarece ea va reprezenta tara noastra la Miss World 2010. Si, asa cum se intampla de obicei, numele ei va fi, probabil, foarte cautat si pe Internet.


Pulpit rock



La fel ca multi alti tineri din Romania, Lavinia Postolache si-a facut cont pe cele mai populare site-uri web de socializare, printre care se numara HI5 sau Facebook.
Din pacate pentru ea (sau din fericire pentru altii) unele albume foto nu au fost restrictionate publicului, astfel ca oricine ii acceseaza contul poate admira fotografiile ei personale, fara sa fie nevoie de vreo autentificare pe site.

Pulpit rock

Atunci cand a creat aceste conturi, probabil ca Lavinia nici nu visa sa ajunga sa reprezinte Romania intr-unul dintre cele mai importante concursuri de frumusete din lume.
Pulpit rock

Unele fotografii sunt datate 2007 sau 2008 si o arata pe Miss World Romania cu trasaturi de adolescent, chiar de copil uneori.

Pulpit rock
In datele de contact pe care le-a inregistrat singura pe Internet, Lavinia scrie ca locuieste la New York, ca este "single" si ca este in cautare de "networking".

Pulpit rock


Una din fotografiile care au fost realizate la nivel profesionist cu Lavinia Postolache a fost facuta in 2009, la un casting pentru Victoria's Secret, la Yankee Stadium, competitie la care au participat peste 2.000 de fete frumoase.

Pulpit rock


sursa:protv.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages