EXCLUSIV Pandurii-Craiova se joacă! Gorjenii s-au înţeles cu Dinamo! "Câinii" dau bani să scape de trei jucători - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

duminică, 12 septembrie 2010

EXCLUSIV Pandurii-Craiova se joacă! Gorjenii s-au înţeles cu Dinamo! "Câinii" dau bani să scape de trei jucători

Până la urmă, partida dintre Pandurii şi Universitatea Craiova se va juca. Iniţial, gruparea gorjeană nu fusese programată din cauza datoriei de aproximativ 600.000 de euro către Dinamo, însă cele două cluburi au ajuns astăzi la o înţelegere. Astfel, echipa din Ştefan cel Mare îi cedează definitiv la Pandurii pe Vranjkovic, Todorovski şi Maksumic, datoria gorjenilor fiind redusă astfel la 390.000 de euro.
Înţelegerea pare ciudată, însă conducerea dinamovistă a luat această decizie pentru a scăpa de salariile celor trei jucători, care oricum nu intrau în vederile lui Ioan Andone. Ce trei câştigau 10.000 de euro pe lună (Vranjkovic), 7.000 de euro (Todorovski), respectiv 6.000 de euro (Maksumic).
Înţelegerea este confirmată chiar de preşedintele Pandurilor, Marin Condescu: "Vom juca meciul cu Craiova, ne-am înţeles cu Dinamo. Mai avem să le dăm 390.000 de euro, în schimb la Pandurii vor sosi cei trei jucători. De Chiricheş sau de alţi jucători pe care i-am putea ceda la Dinamo discutăm abia în iarnă", a declarat oficialul gorjean pentru www.prosport.ro
Directorul sportiv al lui Dinamo, Constantin Dănilescu, a declarat că FC Dinamo a ajuns la un acord cu Pandurii Tg. Jiu privind reeşalonarea datoriei clubului gorjean faţă de gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare.

"Am ajuns la acord cu Pandurii Tg. Jiu privind reeşalonarea datoriei faţă de clubul nostru. Am convenit termenii de plată, acordul fiind înregistrat în această dimineaţă la LPF. Totodată, am ajuns la un acord privind transferul definitiv la Pandurii Tg. Jiu al jucătorilor Vojislav Vranjkovic, Blaja Todorovski şi Ajdin Maksumic", a anunţat Constantin Dănilescu.

sursa:prosport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages