Craiova ia cu asalt picnicarii - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

luni, 13 septembrie 2010

Craiova ia cu asalt picnicarii

Duminica, 1 august, picnicarii craioveni vor avea de suferit, deoarece Mai Mult Verde in asociatie cu Heineken Romania vor asmuti aproximativ 50 de voluntari pe ei.
Astfel, padurea Bucovat va fi plina duminica asta de gratare curate, indemnand picnicarii sa arunce toata murdaria in sacii pusi la dispozitie.
Actiunea se subscrie proiectului de constientizare si responsabilizare a picnicarilor “Gratar curat 2010″, si a mai avut loc in judetul Arges, in Snagov, Cluj,  Valcea, Hunedoara, Constanta si Gorj.
Pentru mai multe detalii si inscrieri in sfera bunelor intentii, puteti vizitaMaiMultVerde.
Sursa> http://maimultverde.ro/cms/duminica-ajungem-la-craiova-unde-ii-vom-invata-pe-picnicari-cum-sa-faca-un-gratar-curat
Pentru mai multe informatii detaliate despre ecologie si protectia mediului, evenimente ecologice, stiri de mediu, ,, sau voluntariat oriunde in tara aboneaza-te gratuit la newsletterul saptamanal EcoMagazin
Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci alatura-te si tu celor3368 de membri care s-au inscris deja in EcoSapiens si hai sa ne cunoastem peforumul comunitatii. Intrebarile si comentariile tale sunt binevenite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages